Gradinita Vise

Gradinita Vise

gradinita-vise

gradinita-viseAtunci cand spui Gradinita „VISE” nu poti sa te gandesti decat la locul potrivit pentru ca micutul tau sa poata invata intr-adevar sa zboare. Sa invete sa se exprime liber, sa invete sa iubeasca, sa invete sa creada in BINE si POSIBIL. Este locul in care cativa „VISATORI” au reusit sa inventeze „VISE” frumoase pentru copii cuminti si isteti.

Cladirea in care isi desfasoara activitatea zeci de copii, supravegheati de cadre de cea mai inalta specialitate beneficiaza de un spatiu destul de generos, de aproximativ 500 mp utili, fiind astfel dotata cu un atelier creativ, toalete moderne pentru copii, cabinet medical, sala de sport, sali de grupa, o sala cu activitati recreative si altele cu dubla functionalitate (sali de grupa/dormitoare), sala de mese si bucatarie proprie. Curtea de aproape 350 mp reprezinta principalul punct de atractie al copiilor indiferent de sezon, spatiul fiind imbunatatit cu leagane, tobogan si diverse alte jucarii de exterior care sa  le puna copiilor in valoare imaginatia si creativitatea.

Asa cum aminteam, mancarea este gatita in bucataria proprie, avand la baza cerintele unui meniu diversificat ce poate fi imbunatatit zilnic la propunerea parintilor, avand avizul medicului primar pediatru al gradinitei.

Gradinita „Vise” are o capacitate de 80 de locuri pentru copiii de gradinita ce pot fi primiti incepand cu varsta de doi anisori si 20 de locuri pentru scolarii inscrisi in regim afterschool cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Odata ajunsi aici, se vor delecta cu cursurile de teatru, dans, gastronomie, pian sau taekwando. De asemenea, fiecare mic „visator”va putea capata principalele capacitati de deprindere si invatare ale unei limbi straine de circulatie internationala, oferta gradinitei fiind variata, cuprinzand cursuri de limba engleza, franceza sau germana, toate optionalele putand fi predate de cei sase profesori cu studii de specialitate ai gradinitei.

Transportul copiilor de la scoala si pana la gradinita sau de acasa si pana la gradinita si invers va putea fi efectuat de gradinita „Vise”, fiind asigurat contracost cu microbuzul gradinitei&Afterschool-ului Mercedes Vito de opt locuri.

TARIFE:

Program scurt: 8.00-12.30 – 900 LEI/LUNA

Program mediu: 8.00-14.00 – 1100 LEI/LUNA

Program lung: 8.00-18.00 – 1300 LEI/LUNA

DATE DE CONTACT:

Str. Ing. Vasile Cristescu, nr. 26, sector 2, Bucuresti

tel: 021.3205678

Pers. de contact Oana Paunescu Director General  0745485246

www.gradinitavise.ro

[email protected]

[geo_mashup_map]