Gymboland a deschis un nou loc de joacă, în City Park Mall...

Gymboland a deschis un nou loc de joacă, în City Park Mall Constanța

0

20, 21 și 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanța, timp în care copiii au putut lua parte la nenumărate activități distractive, petreceri și competiții.

Micii exploratori au fost invitați să pună stăpânire pe cârmă și să își ghideze propria călătorie prin ținutul încă nestrăbătut, mânați de dorința de a aduce la mal comorile ce îi întâmpinau la tot pasul.

Marea plajă a copilăriei eterne a prins viață, iar cele cinci Căsuțe Tematice s-au umplut de culoare în timp ce tainele acestora au fost descoperite de micii exploratori. O impunătoare paradă cu delicii vizuale, tactile, auditive, dar mai ales intuitive și educative au concretizat un spectacol în care copiii au fost personajele principale.

Experienţele oferite de Căsuța multi-senzorială au ca scop realizarea echilibrării percepţiei şi toleranţei senzoriale la stimuli din mediul înconjurător, într-un spațiu controlat și familiar.
În vecinătatea imediată, Căsuța cognitivă pune la dispoziție informații geografice aplicate sub formă de joc puzzle, deschizând astfel noi orizonturi pentru preșcolari.

Căsuța muzicală aduce cu sine instrumente captivante care ajută la îmbunătățirea coordonării dintre auz, atingere și văz.
În continuare, Căsuța misterelor expune cu mândrie un peisaj interactiv care îi poartă pe cei mici într-o incursiune pe o navă unde pot cunoaște numai pirați prietenoși.

Iar la finalul parcurgerii acestor etape de inițiere, Căsuța creativității eliberează o mare de piese din care se pot construi nenumărate elemente având ca sursă comună izvorul Imaginației.

Cum dezvoltarea motricității a devenit o preocupare primară într-o lume tot mai sufocată de sedentarism, prin impunătoarea structură modulară echipată cu multiple atracții complexe, cât și prin echipamentele gonflabile sau rotative extrem de antrenante, Gymboland încurajeaza mișcarea controlată, stabilind în același timp și cele mai potrivite modalități de comunicare interpersonală.

Și fiindcă nu este loc de omisiuni sau de abateri de la regulă, a fost și de această dată o premieră în România de care cei mici s-au putut bucura cu toate simțurile. Mărețul panou cu senzori a angrenat o mobilizare de forțe al cărei scop este eliberarea peștilor captivi din năvod – o adevărată provocare!