Idei Creative – Jucarii din cofraje de oua

Idei Creative – Jucarii din cofraje de oua

0

Noi titluri din seria Idei Creative au aparut la Editura Casa: „Jucarii din cofraje de oua”, „Picturi nostime pe sticla” si „Papier mache” ed. a II-a

big_142490

Picture 1 of 3

Jucarii din cofraje de oua- autor Armin Taubner
Descriere: Fie ca ne credeti, fie ca nu, figurinele si jucariile din aceasta carte au fost confectionate din cofraje de oua. Acestea au forme felurite si se gasesc in fiecare gospodarie. Pentru a realiza ideile prezentate in aceasta carte veti mai avea nevoie de vopsea acrilica, cartoane si alte resturi de materiale (margele, pene etc.).

Pentru orice sarbatoare ne-am pregati – Paste, Craciun, o zi de nastere, un carnaval – sau daca dorim pur si simplu sa inveselim o dupa-amiaza ploioasa, ar fi bine sa ne aducem aminte de acest material multifunctional. Din cofraje de oua se pot confectiona masti de carnaval, iepurasi, cosulete etc. Recomandam acest volum gradinitelor si scolilor deoarece ideile sunt usor de realizat, iar in timpul activitatii se poate face referire si la reciclarea hartiei.

Pret: 11,12 lei

Picturi nostime pe sticla – autor: Ingrid Moras
Descriere: Cu ajutorul picturilor pe sticla, ferestrele caselor noastre vor deveni cu adevarat speciale. Pe fereastra din camera copiilor se pot picta personaje de poveste: pentru fete printul broscoi, arici, manechine, iar pentru baieti pirati, cai. Ferestrele din camera de zi se pot infrumuseta cu fluturi, iar cele ale pivnitei cu monstruleti.

Pictura pe sticla reprezinta o activitate foarte placuta pentru intreaga familie. Procurati-va folii si vopsele tip window color apoi, folosind modelele din aceasta carte sau altele create de propria fantezie, trasati contururile, iar dupa uscare umpleti spatiile goale cu vopselele adecvate. Pictura pe sticla este o activitate hobby usoara, nu depinde de varsta, iar rezultatele sunt exceptionale!

Pret:11,12 lei

Papier mache ed. a II-a – autor: Claudia Horn
Descriere: Metoda decorativa „papier mache” este simpla, necesitand putine materiale: hartie de ziar, baloane si lipici. Odata insusita aceasta metoda veti putea realiza figurine simpatice, inspirandu-va din modelele din carte ori dupa propria fantezie. Aceste figurine nu au doar un aspect decorativ, ci pot indeplini totodata un rol practic (suporturi pentru CD-uri sau bomboane, vase pentru fructe etc.).

Recomandam cartea gradinitelor si scolilor, deoarece materialele necesare sunt ieftine si usor de procurat, iar copiii isi pot dezvolta indemanarea si imaginatia, distrandu-se in timpul confectionarii acestor obiecte amuzante.
Pret:11,12 lei