In showroomul Salterra gasesti salteaua potrivita

In showroomul Salterra gasesti salteaua potrivita

0

Dupa succesul site-ului www.salterra.ro, firma a deschis primul showroom in Bucuresti, unde sunt prezentate cele mai inovatoare colectii de saltele, micro saltele, somiere, perne, pilote si lenjerii de pat. Aici gasesti produsele grupului Pikolin, lider european in produse dedicate somnului, marcile : Pikolin, Epeda, Sunlay si Pikolin Home, marca Tempur dar si produse fabricate in Romania. Un pat asternut bine, asa cum are nevoie fiecare, este promisiunea unui somn usor si sanatos. Este promisiunea Salterra.

 

salterra-imagine-2-1

Picture 1 of 3

De ce ai cumpara saltele si alte articole dedicate somului de la Salterra? Pentru ca aici, pe langa cele 300 de produse din oferta, ai parte si de consiliere. Marcela Moss specialist multibrand in cultura somnului te va indruma pentru a achizitiona produse confortabile, relaxante, dar mai ales sanatoase pentru odihna ta, de la saltele, micro saltele, somiere si pana la pilote, perne, lenjerii de pat sau protectii de saltea. Si ai atat produse economice, cat si din game de lux, deci preturi pe masura bugetului tau.

Uite, cateva sfaturi oferite de Marcela Moss manager general Salterra si specialist in cultura somnului:
1. Decat sa cumperi un pat foarte scump si cu o saltea ieftina, mai bine, de aceeasi bani cumperi somiera si saltea de calitate.

2. Salteaua trebuie schimbata la 7-10 ani, dar nu doar din motive legate de confort, ci si din motive de igiena. Salteaua absoarbe transpiratia, resturile de piele descuamata si favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor in interiorul saltelei. Daca vrei ca salteaua ta sa te tina mai mult, merita sa cumperi protectii de saltea care o pastreaza igienica. Mai bine speli protectiile de saltea, decat sa ajungi sa schimbi salteaua.

3. Daca nu-ti permiti sa cumperi o saltea noua, ai varianta micro saltelei. Este o saltea mai subtire, confortabila, pe care o poti pune deasupra celei vechi. In plus, la Salterra poti avea pe comanda fete diferite pentru micro saltea. Spre exemplu, o parte poate fi cu spuma memory, iar cealalta matlasata cu bambus. Astfel micro salteaua o poti folosi pe o parte vara si pe cealalta iarna, asigurandu-ti un somn sanatos si confortabil indiferent de anotimp.

4. Ca sa-ti pastrezi salteaua igienica si intr-o forma buna, ai grija sa o aspiri si sa o aerisesti periodic. Cum? De doua ori pe an o intorci de pe o parte pe alta, iar in plan lateral odata la 3luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor si invers. Astfel, elimini pericolul acumularii de praf la interior si dezvoltarea acarienilor, dar si tasarea ei in anumite parti.

Si daca iti doresti servicii complete pentru decorul dormitorului, Salterra te poate ajuta de la alegerea saltelei la perdele, cuverturi si perne fantezie. Aceste servicii sunt pe baza de comanda, iar ele vor fi asigurate cu ajutorul unui designer de interior.

Magazinul Salterra din Bucuresti se afla in cladirea America House din Piata Victoriei, la adresa bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, etaj 1 si este deschis de luni pana sambata.

Oferta Salterra este completata de produse business to business dedicate lanturilor hoteliere, pensiunilor si motelurilor – www.salterra.ro

SALTERRA
Salterra este specialist multibrand in produse destinate somnului. Saltelele, micro saltelele, pernele, pilotele si asternuturile din colectiile Salterra sunt realizate de cei mai cei mai puternici si mai inovatori specialisti in produse de somn din Europa. Prin magazinul online Salterra.ro sunt distribuite brandurile: Pikolin, Epeda, Sunlay, Pikolin Home(Spania),Tempur, Green Comfort si Green Blade(Romania).
Salterra este distribuitor unic in Romania pentru produsele grupului Pikolin.

GRUPUL PIKOLIN
Grupul Pikolin si-a inceput activitatea in 1948, cu o mica fabrica destinata productiei de saltele, iar acum este lider in productia de produse destinate somnului in Europa. Timp de 65 de ani, Grupul Pikolin a inovat si dezvoltat continuu produse de calitate destinate somnului pentru o viata sanatoasa.

383 milioane euro cifra de afaceri in 2012
65 de ani experienta = cea mai buna garantie a calitatii produselor
12 branduri in portofoliu: Pikolin, Bultex, Swissflex, Lattoflex, Serta, Dunlopillo, Orthorest,Epeda, Merinos, Sema, Sunlay si Mediterraneo.
9 centre de productie: 7 in Europa si 2 in sud-estul Asiei. Milioane de clienti multumiti, 2 generatii de cumparatori
Lider de piata in Franta, Spania si Portugalia. Inovatie continua in tehnologie.