Inaugurarea seratelor culturale la Palatul Noblesse- adevarate evenimente de societate

Centrul de Arta si Evenimente al Palatului Noblesse a organizat ieri, 23 iulie 2014, un eveniment unic al carui scop a fost promovarea si reinvierea unor obiceiuri specifice Micului Paris la finalul secolului al XIX-lea- inceputul secolului XX- “Serata Belle Epoque” 

IMG_2640Cu o incarcatura culturala puternica, dar si cu un farmec tipic inceputului de secol XX, aceasta serata in stil burghez a oferit evadarea perfecta din cotidian, dar in acelasi timp o incursiune in societatea romaneasca de alta data. Serata Belle Epoque a fost mai mult decat o simpla seara cu muzica, delicatese si dansuri, fiind o invitatie intr-un univers in care istoria, arta si designul s-au imbinat perfect, in salile fastuoase ale Palatului Noblesse, o cladire monument istoric din 1881 care a fost adusa la viata devenind cel mai exclusivist centru de arta si evenimente din Bucuresti. Serata Belle Epoque a fost un eveniment care a reunit membrii ai corpurilor diplomatice din Romania si persoane din top managementul companiilor straine si romanesti.

Saloanele vaste, cu pardoseli din marmura, pereti cu stucaturi si tavan pictat, sobe din ceramica veche de peste 100 de ani au fost cadrul perfect pentru oaspetii care au descoperit frumoasele valori si tabieturi romanesti specifice perioadei Belle Epoque. In cadrul seratei, invitatii s-au delectat in acordurile cvartetului “Quartetto Emozzione” care au interpretat arii de Franz List, George Enescu, Ciprian Porumbescu, au admirat balerinii din corpul de balet All’s Ballet dansand vals si cadril si au savurat delicatesele inspirate din bucataria acelor timpuri.

Gazda evenimentului a fost CEO Group Noblesse, Loredana Preda care a declarant referitor la serate: ”Am primit cu emotie oaspeti de seama carora am dorit sa le oferim un moment de neuitat, in care muzica si dansul din acele timpuri frumoase ale Bucurestiului antebelic s-au contopit intr-un cadru unic , plin de istorie. Cu aceasta ocazie, am inaugurat primul eveniment din cadrul “Seratelor Culturale la Palatul Noblesse” un concept original, creat si gazduit de Centrul de Arta si Evenimente al Palatului Noblesse. Proiectul nostru de restaurare a cladirii monument istoric din 1881 merge mai departe pentru a reinvia o lume fascinanta, unde eleganta si bunele maniere erau la mare pret, unde valorile culturale erau apreciate si oamenilor le placea sa socializeze intr-un mediu primitor, ca acela al resedintelor personale. Concepul acesta, dincolo de reinvierea traditiilor, este o modalitate diferita de networking si promovare, fiind un alt tip de eveniment pe care il propunem clientilor nostri care pot astfel sa isi delecteze, la randul lor, partenerii si colaboratorii in spatiul autentic al Palatului Noblesse, in cadrul unor serate cu o tematica adaptata specificului fiecaruia”.IMG_2082

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare