Ingrijirea sugarului determina neglijenta partenerului

Ingrijirea sugarului determina neglijenta partenerului

0
femeie si barbat (www.lapublishing.com)

femeie si barbat (www.lapublishing.com)Imediat dupa nastere, atentia mamei este atrasa mai mult de ingrijirea sugarului ceea ce va conduce la neglijarea partenerului. Asa ca, viata sexuala activa inainte de sarcina poate deveni destul de monotona imediat dupa nastere.

De aceea, imediat dupa nastere este indicat sa incercati sa stabiliti un mod de comunicare comun cu cel al partenerului. Pentru a nu se ajunge la divort, certuri si chiar la suparari mai mari si pentru ca nimeni sa nu aiba de suferit este indicat sa incercati sa stabiliti cateva reguli comune cu partenerul pentru ingrijirea sugarului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Potrivit specialistilor, ingrijirea sugarului si acordarea unei atentii deosebite acestuia pot determina neglijarea partenerului. Cu toate acestea, din punct de vedere biologic, in corpul mamei sunt secretati mai multi hormoni materni decat sexuali. In timpul sarcinii, hormonii sexuali erau regasiti intr-un numar mult mai mare decat dupa nastere. De aceea, dorinta de a-si ingriji copilul este mult mai mare, aceasta neglijandu-si partenerul de viata.

Cu toate acestea, barbatii nu vor trebui sa se sperie. Din punct de vedere hormonal, organismul va fi reglat imediat dupa perioada de lahuzie, atunci cand din punct de vedere medical mama isi poate relua viata sexuala. Nu trebuie sa va asteptati ca mama sa uite de copil, insa va fi destul de atenta si cu partenerul de viata.

 
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu