Intalnire Active Mama Networking

[imagebrowser id=1721]Te invitam impreuna cu copilul, “burtica”, o prietena, la intalnirea Active Mama Networking, pentru a te relaxa, a interactiona cu alte mamici sau gravide si ati construi o retea “mama networking” care va avea un impact pozitiv asupra ta, a copilului, a familiei, a job-ului sau businessului tau, daca-l ai sau te gandesti la unul.
INVITATA MAMA VIP: ANDREEA CALINESCU 29 de ani – “Ador genţile, marea, dulciurile rafinate, ceaiul şi pe Lucas, baieţelul meu, care mă face atât de fericită” ! Naşterea lui Lucas a adus multe schimbări în viaţa mea: pe lângă bucuria de a fi mamă, m-a derminat să vreau să îmi urmez pasiunile. Am renunţat la poziţia de director comercial într-o companie din domeniul electric pentru a crea genţi şi accesorii, aşa luând naştere Andres Design.
Realizez de asemenea cadouri şi lumanari pentru botez personalizate, iar împreună cu sora mea am lansat în 2013 Marilù Momenti Felici – mărturii pentru nuntă, botez şi evenimente festive”.

IDEEA BUSINESS START UP 10 min
SNO – Prezentare carte pentru copii si parinti “Petruta Cea Somnoroasa”
MAMA NETWORKING 15min
SABINA DUMINTRESCU mama si psiholog, cu un joc de interactiune pentru mame.
NETWORKING one-to-one & Discutii libere
BURSA Job-urilor ptr mamici: Specialist resurse umane
Dress code: O IMBRATISARE !

Va asteptam sa veniti alaturi de noi !

Fee participare – 30 ron, in care este inclus un ceai minunat si un cake de casa

Inscrie-te aici: 0753072902; office@activecenter.ro
Formular inscriere Google: https://docs.google.com/a/activecenter.ro/forms/d/1fUemEyNR1PMuXrDnCsKAkwPvhVFWHvPgeOawBiq5Kcs/viewform?sid&c=0&w=1&token&usp=mail_form_link

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare