Jasleen, fetita uriasa din Germania

Jasleen, fetita uriasa din Germania

jasleenJasleen, fetita uriasa din Germania, a doborat recordurile natale de greutate, cantarind 6.110 grame la nastere si avand o lungime de 57,5 centimetri.

Fetita s-a nascut in cadrul Spitalului Universitar din Leipzig, Germania, in data de 26 iulie 2013.

Cu toate ca greutatea lui Jasleen, fetita uriasa din Germania, a fost destul de mare, medicii au reusit sa o aduca pe lume pe cale naturala.

Explicatia greutatii mari a fetitei se datoreaza, potrivit medicilor, diabetului gestational al mamei, afectiune care nu a fost diagnosticata la timp datorita caracterului sau asimptomatic.

In prezent, Jasleen, fetita uriasa din Germania, se afla inca sub supravegherea medicilor, fiind tinuta sub observatie in cadrul sectiei de terapie intensiva.

Chiar daca greutatea sa este impresionanta, fetita nu a reusit sa doboare recordurile de greutate inscrise in Cartea Recordurilor. In anul 1879 o alta mamica din Canada a adus pe lume un bebelus ce a avut o greutate de 10,7 kilograme, insa care nu a reusit sa supravietuiasca decat cateva ore dupa nastere.

Jihad din Germania, George King din Marea Britanie, precum si Addyson Gale Cessna din Statele Unite ale Americii sunt alti trei bebelusi ce au avut o greutate mare la nastere.

 

Articole similare