La Casa de Papel, sezonul 5: jaful a ajuns la final – VIDEO

Netflix anunță că jaful a ajuns la final, confirmă partea 5 din La Casa de Papel și dezvăluie că filmările au avut loc în Spania, Danemarca și Portugalia.

Netflix anunță astăzi cea de-a 5-a și ultima parte din La Casa de Papel, în care cel mai anticipat jaf ajunge la final. Este creat de Alex Pina și produs de Vancouver Media pentru Netflix.

Partea 5 are 10 episoade, iar producția începe pe 3 august.

Creatorul și producătorul executiv Alex Pina a declarat: „Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.”

 Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții. 

Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) și Patrick Criado (nominalizat la premiile pentru La gran familia española, Vivir sin permiso) sunt confirmați ca noi actori parte din distribuție.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare