Lista unui botez reusit

Lista unui botez reusit

0

In fata ideii de organizare a unui botez, parintii se emotioneaza si cand mai adaugi si reguli de structura a evenimentului, se vor fastaci si se vor intreba “De unde incepem?, Cum sa tinem minte totul?” etc. Numai avand o lista cu lucrurile care trebuie facute, vei reusi sa ajungi la final sa spui: “Uite ce frumos a iesit!”.

In felul acesta nu vei uita nimic, iar petrecerea nu va fi intrerupta de pregatiri pe ultima suta de metri. Daca vrei ca totul sa mearga ca pe roate, ia toti pasii in ordinea corecta. Daca inca nu ati setat data botezului si inca nu stii cand veti face acest lucru, este bine sa nu cumparati hainele pentru cel mic – vei fi uimita de cat de repede va creste. De asemenea cand va ganditi la o data pentru ceremenia botezlului celui mic, sfatuiti-va cu viitori nasi, pentru a afla disponibilitatea acestora.

Indiferent ce tip de petrecere alegeti sa oragnizati, fie ca este restransa sau impunatoare, cu cei mai apropiati prieteni si familia, sau cu o larga paleta de cunostinte – iata care sunt cele 10 reguli de care ar trebui sa tii cont cand organizezi o petrecere de botez!

  1. Alegerea nasilor– Aceasta este primul lucru pe care il faci inainte de-a organiza petrecerea si ceremonia de botez. Poti cere unor prieteni sa fie parinti spirituali pentru cel mic si imediat ce raspunsul lor va fi unul pozitiv, puteti incepe organizarea evenimentului. Consulta-le opinia si accepta-le ajutorul si implicarea!

Citeste mai mult pe www.cool-baby.ro