Luana Ibacka sustine atelierul „Esenta tineretii si frumusetii feminine”, in weekend, in...

Luana Ibacka sustine atelierul „Esenta tineretii si frumusetii feminine”, in weekend, in Bucuresti

0

Dragele mele,

Va invit la un atelier prietenos, relaxant si util, prin care sa aflam si sa practicam tot ce avem nevoie pentru a fi frumoase si tinere pe termen lung.

Desktop4 (1)ARGUMENT:
Se spune ca frumusetea, sanatatea si fericirea nu sunt un dat ci reprezinta un parcurs, o constructie, un “work-in-progress”. Pentru acestea avem nevoie de un “mindset” sanatos, de un set de practici de viata buna, de atentie constanta la noi si la alegerile noastre.

Prin acest program de 2 zile (a cate 3 ore de lucru), ma adresez femeilor care vor sa isi pastreze tineretea, sanatatea si forma fizica – pe termen lung. Valorile in care cred sunt sintetizate in 10 pasi esentiali pentru a te acorda unui ritm, unei discipline, ce integreaza activitatea minte-corp.
-> OBIECTIVELE noastre sunt :
1. Cresterea nivelului energetic si de constientizare.
2. O atitudine optimista si un simt al senzualitatii sporit
3. Imbunatatirea tonusului muscular si arderea grasimilor.
4. Imbunatatirea functiei sexuale si a prezentei in raporturile intime
5. Imbunatatirea vederii si a calitatii exprimarii orale
6. Imbunatatierea proceselor mentale, incluzand dorinta de a face si duce la bun sfarsit proiectele de schimbare personala
7. O mai mare flexibilitate a corpului si elasticitate a pielii.

A lucra doar asupra corpului, inseamna a lucra asupra efectelor, a lucra emotional – inseamna a lucra doar contextual anumite emotii. In schimb, lucrul minte-corp are o perspectiva integratoare ce are ca rezultanta energia fertila a tineretii si frumusetii ce curge in toata fiinta ta, generand sanatate si incredere in sine, relatii fericite si succes.

Organismul are în structura sa mii si mii de receptori, în asa fel încât vasele sanguine, inima, rinichii, ficatul si celalalte organe interne recunosc starea psihica pe care o ai in orice moment al vietii. Aceste organe reactioneaza într-un anumit mod când esti fericita ori când esti suparata. Componentele organismului uman produc sub influenta trairilor psihice anumite substante chimice pe care specialistii le numesc mediatori chimici. Acesti mediatori chimici fac legatura dintre fizic si psihic, adica între minte si corpul nostru. Aceasta este legatura magica pe care mintea o are cu corpul nostru, si asupra careia ne indreptam atentia.

Viata fiecaruia este controlata de obiceiuri ce ne directioneaza ne viata. Creându-ti obiceiuri îti creezi caracterul si destinul. Fizicul si psihicul. Daca tie nu-ti place de tine foarte mult… ce ar putea fi mai simplu decât sa-ti schimbi unele obiceiuri? Sa iti creezi ritualuri, practici si exercitii care sa te poata ajuta în viata de zi cu zi sa-ti realizezi obiectivele pe care ti le propui? Un corp armonios, o silueta frumoasa, un chip radiind de prospetime?

-> CE LUCRAM ?
Sunt prezentate cateva etape/tehnici/exercitii, menite sa iti relaxeze mintea si corpul. Se includ tehnici de constientizare, usor antrenament tai chi, exercitii tapping, mers, improvizatie, comunicare emotionala, dans. In antrenamentele fizice obtinem urmatoarele beneficii:
-aranjarea corecta a corpului avand ca ax coloana vertebrala
-regasirea echilibrului natural in miscare
-centrare si stabilitate atat exterioara cat si interioara
-coordonare in miscare, trezirea inteligentei corporale
Afli cum intregul (corpul fizic, energetic, emoțional, si mintea) lucreaza simultan, intelegi solutiile care iti stau la dispozitie pentru a fi mereu tanara, frumoasa si stralucitoare.

-> CAT DUREAZA?
3 ore sambata/duminica intre 10:30 si 13:30

-> UNDE ESTE?
Intr-o locatie splendida cu mult spirit si mult suflet: Centrul Shakti – Cristofor Columb Nr 3, in zona romantica a Parcului Gradina Icoanei.

->CUM NE IMBRACAM : echipament sportiv usor si sexy, sosete. Este important sa ai la tine fotografia in care consideri ca arati cel mai bine. Daca nu ai un print cu o astfel de poza, descarca de pe Facebook sau alte albume personale si vino cu aceasta poza la tine.
Investitie : 150 ron (ambele zile)
water/tea/soft drinks/fruits included

Locurile sunt limitate asa ca astept sa confirmati inregistrarea la workshop completand urmatorul formular https://goo.gl/1dniEb
Detalii: 0740 04 44 04 | [email protected]

https://www.facebook.com/events/983945881694233/
Cu drag si curiozitatea de a te intalni,
Luana Ibacka