Lupta eficient impotriva tusei cu Dr. Hart Sirop Tusolitic!

Lupta eficient impotriva tusei cu Dr. Hart Sirop Tusolitic!

0

Stiai ca atunci cand tusim, microbii sunt aruncati in aer cu o viteza de 80km/h? Astfel, riscul de a ne imbolnavi este semnificativ, mai ales ca raceala este una dintre cele mai intalnite afectiuni din timpul iernii, iar tusea cel mai evident simptom al acesteia. Netratata, tusea poate sa se manifeste pentru o perioada lunga de timp, compromitand sanatatea cailor respiratorii si impiedicandu-te sa iti desfasori activitatea normala.

sirop tusolitic copii sirop tusolitic adutiDr. Hart vine in ajutorul intregii familii cu doua produse destinate sa rezolve problema neplacuta a tusei, fie ca vorbim de tuse productiva (expectoranta) sau uscata (seaca) – Dr. Hart Sirop Tusolitic pentru copiisi Dr. Hart Sirop Tusolitic pentru adulti.  Cu o formula unica pe piata ce combina extractul de Patlagina, cu acetilcisteina (in doze recomandate pentru fiecare grupa de varsta) si zincul, Siropul Tusolitic de la Dr. Hart contribuie la decongestionarea mucoasei si la eliberarea cailor respiratorii.

Extractul de Patlagina contine substante bioactive care au actiune expectoranta, prin fluidificarea secretiilor bronsice. In plus, datorita continutului de mucilagii, are efect emolient, calmant si protector asupra mucoaselor.

Acetilcisteina fluidifica secretiile bronsice, pastrand umiditatea normala a mucoaselor cailor respiratorii.

Zincul are o mare importanta in buna functionare a organismului uman, fiind eficient in cresterea imunitatii si combatarea racelii.

Mod de administrare:

  • Adulti: 5 ml (o lingurita) sirop, de 4 ori pe zi
  • Copii intre 2 si 4 ani: cate 1 lingurita (5 ml) de sirop de 2 ori pe zi
  • Copii peste 4 ani: cate 2 lingurite (10 ml) de sirop de 2 ori pe zi

Dr. Hart Sirop Tusolitic este disponibil in farmaciile Sensiblu, la pretul de 22.99 lei.

Pentru mai multe detalii si sfaturi utile despre sanatate puteti accesa:

https://www.facebook.com/SmartDeLaDrHart

http://www.drhart.ro/produs/sirop-tusolitic-pentru-adulti-2/

http://www.drhart.ro/produs/sirop-tusolitic-pentru-copii/