“Magicienii din Waverly Place”, la finalul sezonului trei

“Magicienii din Waverly Place”, la finalul sezonului trei

12
magicientii din Waverly Place (http://1.bp.blogspot.com)

magicientii din Waverly Place (http://1.bp.blogspot.com)Urmareste “Magicienii din Waverly Place” – ultimul episod din sezonul 3 in ajunul Anului Nou, la ora 08:00.

Familia  Russo este o familie obisnuita din Manhattan cu o singura mare diferenta… provin dintr-o lunga linie de magicieni iar in prezent, cei trei adolescenti – Justin, Alex si Max – trebuie sa invete cum sa-si stapaneasca puterile magice pentru a nu risca sa si le piarda in curand. Jerry si Theresa Russo sunt ocupati pana peste cap cu administrarea magazinului de sandwich-uri, Waverly Sub Station, avand grija  si de o casa plina de adolescenti nazdravani. Adauga la haosul zilnic si antrenamentul de magie tinut in secret in casa si vei vedea cat de complicata poate fi viata lor. Cu mult timp in urma, Jerry Russo a renuntat la puterile sale magice pentru a se casatori cu sotia sa muritoare, Theresa, dar acum cei trei copii ai lor arata semne ca au mostenit puteri de magician. Desi se straduieste sa-i invete pe tineri cum sa-si foloseasca puterile corect, Jerry provoaca fara voia sa tot felul de evenimente comice care, in loc sa-i educe pe copii il fac sa incalce primul regula dupa regula.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In timp ce Jerry ii supravegheaza pe cei trei tineri, incercand sa fie mereu cu un pas inaintea lor, Theresa ii incurajeaza sa invete si despre partea ei de familie si desi isi iubeste copiii, nu-i place ca au de-a face cu magia.

Nu pierde ultimul episod dublu al seriei a treia din  “Magicienii din Waverly Place” la ora 08:00 si 08:30 in Ajunul Anului Nou (31 decembrie). 
12 Comentarii

  1. Magicienii din waverly place sunt foarte tare super mijto ,iar selena gomez este interpretul favorit

  2. ii iubesc i-am urmarit de la inceput sunt cei mai tari pt mine .dar jeastin ee taree!!.selena ee super as vrea- sa-mi mfie un model in viata daca as intalnio nu as fii un fan nebun as fii mai calma da ee tare am incercat sa cant cateva mell deale ei ii tare rau cand canta despre max nu jtiu ce sa sic ca ii si el pe acolo napp>Q>harpaer la fell pwpa pa mirela mirelluska va pwpwa pap

  3. Magicienii din waverly place sunt foarte tari! Pacat ca s-au terminat ep.,ca eu o sa le duc dorul ca-ci chiar imi placea de alex(cum juca) si ce farse ii facea lui Justin Russo

Lasa un comentariu