McVitie’s Digestives – Originalul

McVitie’s Digestives – Originalul

0

McVitie’s Digestive sunt biscuiti deliciosi din grau, preparati dupa o reteta originala din 1830!

…Da! McVitie’s a creat biscuitii digestivi!

Un pic de istorie …

Digestive Dark Chocolate 200g _3dPovestea McVitie’s a inceput în 1830, cu un brutar ucenic pe nume Robert McVitie, nascut in Scotia. Robert, impreuna cu tatal sau, William, au pus bazele unei afaceri, o brutarie care s-a bucurat de mare succes. Si astazi, dupa mai bine de 180 de ani, McVitie’s Digestive continua sa fie cei mai iubiti biscuiti din Marea Britanie, fiind intre timp lansate si variantele cu ciocolata cu lapte si ciocolata neagra. In Marea Britanie, McVitie’s Chocolat Digestive este cel mai vandut biscuit                                                                       in categoria de biscuiti  dulci.* Alaturi de McVitie’s.

Digestive s Milk Chocolate 200gDigestive, Jaffa Cakes si Hobnobs  sunt alte marci  lansate de McVitie’s si care au devenit rapid foarte populare.

McVitie’s Digestive au reprezentat permanent partenerul perfect pentru o “British cup of tea” în UK. Fabricati dintr-un amestec de faină de grau cu faina integrala,  ei contin toate beneficiile nutritive ale graului, continutul bogat in fibre si continutul caloric mai scazut. McVitie’s Digestive nu contin arome artificiale, coloranti sau grasimi hidrogenate. De aceea sunt perfecti pentru un mic dejun sau pentru o gustare alaturi de ceai, cafea sau suc de portocale. Dar de-a lungul anilor consumatorii le-au descoperit  si alte utilizari: sunt o baza perfecta pentru un cheesecake sau alte deserturi delicioase! Cu textura sfaramicioasa, aroma originala si gustul desavarsit vor deveni rapid biscuitii tai favoriti!

*Sursa: Nielsen 52 saptamani pana la w / e 23.08.14

 

Tortul de ciocolata de la nunta printului William cu Kate Middleton  a fost creat, la cererea printului, cu McVitie’s Digestive dupa o reteta regala !

www.mcvities.ro