Milupa premiaza cei mai cocheti bebelusi

Milupa premiaza cei mai cocheti bebelusi

Din clipa in care a venit pe lume, mica ta comoara a devenit marea ta mandrie. In luna aprilie, Milupa te invita sa te mandresti cu puiutul tau cochet si iti ofera in schimb premii berechet.

milupaIn perioada 3 aprilie – 3 mai te poti inscrie in concurs cu o imagine a copilului tau aranjat si dichisit, direct pe site-ul www.clubmilupa.ro. Punem la bataie 3 premii – o sedinta foto profesionala sau o jucarie speciala pentru varsta micutului tau: 0-12 luni – centru de activitate / premergator, 12-24 luni – masinuta fara pedale, 24-36 luni – trotineta.
Tot ce ai de facut este sa parcurgi cativa pasi simpli. Acceseaza-ti contul din Clubul Milupa sau creeaza-ti unul nou daca nu ai deja. Alege-ti premiul dorit, incarca o fotografie cu copilul tau pe tema „Cel mai cochet bebelus”, actualizeaza-ti profilul si intri in tragerea la sorti pentru unul din cele 3 premii puse in joc.
Pentru mai multe detalii te invitam sa parcurgi Regulamentul Oficial al campaniei: www.clubmilupa.ro/concurs-bebecochet.

*Milupa sustine recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea acesteia cat mai mult timp posibil, in paralel cu introducerea alimentatiei diversificate. Prin acest concurs, organizatorul nu rumareste promovarea formulelor de lapte destiante nutritiei copilului in primul an de viata (0-12 luni).