Mini conferinta in Comunicare Relationala prin metoda ESPERE

Mini conferinta in Comunicare Relationala prin metoda ESPERE

0

Prima editie a intalnirilor pentru parintii care doresc sa invete sa comunice relational si eficient cu cei mici – prin metoda ESPERE® – metoda creata de celebrul Jacques Salomé.

vizual eveniment Relatii fericite familii fericite (2)Toti parintii sau viitorii parinti vor sa fie cei mai buni parinti pentru copiii lor. De aceea vrem sa oferim mamicilor si taticilor toate acele informatii, instrumente de comunicare, deschidere, incredere si claritate, pentru a le usura misiunea.

In cadrul acestor intalniri vrem sa aducem in discutie situatiile in care parintii au intampinat probleme in relatiile cu copiii, cu partenerii de cuplu, din care nu au stiut cum sa iasa sau cum sa comunice cu adevarat nevoile lor.

Intr-o familie fiecare dintre noi are mai multe roluri: o mama este si femeie, iubita, sotie, profesionista iar tatal este si barbat, iubit, sot etc. Relatiile sunt si ele diferite si tocmai pentru ca sunt diferite, la fel ca si rolurile, au nevoie de atentie, deschidere si intelegere pentru a fi hranite si crescute corespunzator.

Prima intalnire din seria de evenimente Relatii fericite, familii fericite este dedicata mamicilor, viitoarelor mamici si de ce nu, bunicilor – Sunt FEMEIE si dupa ce sunt MAMA.

Pentru ca simte nevoia imbinarii armonioase intre viata de familie si viata profesionala, femeia isi redescopera rolurile pe care le are: ea insasi, iubita, sotie, mama, femeie de afaceri, profesionista etc.

Se intampla ca dupa nastere, mama sa se simta coplesita de noul rol in familie sau sa se simta depasita de toate indatoririle pe care le are. Vrem sa aducem putina claritate si incredere ca o femeie poate imbina armonios toate aceste roluri si ca isi poate gasi resursele in a-si gestiona emotiile, sentimentele sau nevoile personale.

Primul eveniment este dedicat mamei pentru ca mama se transforma – femeia care era inainte de nastere se schimba, are nevoie de reinventare, recunoastere, ajutor, sustinere.

In cadrul evenimentului Sunt FEMEIE si dupa ce sunt MAMA – Claudia Jimeno Beltran – specialistul nostru in comunicare relationala prin metoda ESPERE® va aborda subiecte de un real interes pentru orice mama:
– locul copilului in proaspata familie;
– rolul de mama, nevoile de mama vs nevoile de femeie;
– gestionarea acestor roluri pentru pastrarea sau redobandirea armoniei in familie etc.
De asemenea va raspunde cu drag intrebarilor voastre legate de ceea ce va framanta in legatura cu diverse subiecte de familie.

Dintre temele urmatoarelor intalniri pe care le vom organiza se numara si subiecte legate de relationarea parinte-copil, de ascultare, dorintele copiilor versus nevoile lor, despre cum putem reinnoi relatia de cuplu, despre gestionarea emotiilor puternice ale copilului sau despre situatia in care parintele isi creste singur copilul.

Evenimentul Relatii fericite, familii fericite – editia 1 – Sunt FEMEIE si dupa ce sunt MAMA va avea loc in data de 20 noiembrie 2013, de la 18.30 la 21.00, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, Bucuresti.

Despre Claudia Jimeno Beltran

Claudia este fondatoarea Centrului AmaneSer, Trainer si Consultant in Comunicare Relationala. Licentiata in psihologie din 1998, este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala si grupuri de dezvoltare personala. Este consultant in comunicare relationala, fiind in curs de acreditare ca trainer si consultant ESPERE®, iar din 2011 este practician TIPI (Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente)

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare in Metoda ESPERE® in Romania, program deschis atat specialistilor cat si publicului larg si este locul in care iti poti descoperi pasiunile si resursele interioare, un loc in care ai voie sa fii tu insuti, unde poti explora si unde vei gasi sprijin pentru a-ti schimba viata in directia pe care ti-o doresti.
AmaneSer aplica tehnici unice in Romania, eficace si testate, accesibile oricarei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ti cladi propria fericire.

Despre Metoda ESPERE®
Dezvoltata de psihosociologul francez Jaques Salomé, Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicarii, o metoda vie, accesibila tuturor si usor de aplicat in viata de zi cu zi. Scopul comunicarii relationale este imbunatatirea calitatii relatiilor interpersonale din toate domeniile vietii.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati

Dana Dragomirescu – Project manager & Co-founder urbankid.ro, [email protected], 0744448090
Claudia Jimeno Beltran – Founder Centrul AmaneSer si
Cati Călin- [email protected], Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368
Ana Parloaga – Redactor sef adjunct macmackids.ro, [email protected], 0767.508.148