Moda in adolescenta

Moda in adolescenta

0
adolescenta 2

adolescenta-2

Picture 1 of 1

Adolescenta se numara printre perioadele cele mai nonconformiste ale vietii. Tocmai de aceea, moda la adolescenti este destul de indrazneata.

Tocmai a trecut Gala Teen Choice Awards Cyrus, moment in care adolescentii s-au putut inspira, observand de la starurile hollywoodyene cele mai cool tendinte in domeniu.

Fustele mini, rochiile stramte, dar si sacouri deschise in care sa se lase la vedere decolteurile adanci sunt doar cateva dintre tinutele cu care au defilat pe podium Miley Cyrus sau Fergie.

Potrivit designerilor vestimentari, moda la adolescenti nu tine cont de principii, reguli si nici de ceea ce se poarta. Fiecare adolescent incearca in aceasta perioada a vietii sa poarte ceva care sa-l reprezinte, sa isi creeze propria linie vestimentara, mult mai indrazneata decat la maturitate.

Tonurile coloristice indraznete de rosu, galben, verde, violet reusesc sa aduca un plus de culoare in tinutele lor vestimentare, culori la care vor renunta treptat odata cu trecerea timpului.

Ceea ce se remarca atunci cand vorbim de moda la adolescenti sunt accesoriile. Niciun adolescent nu face rabat de la cercei, bratari de mari dimensiuni, inele sau cercei indrazneti, reusind astfel sa isi scoata in evidenta tinuta si stilul.

Foto: http://www.ziaremondene.ro