Mos Craciun

Mos Craciun

0
mos craciun (www.scrisoaremoscraciun.net)

mos craciun (www.scrisoaremoscraciun.net)Zapada de un alb pur, sunetul fin al clopoteilor, frumoasele colinde, dar si Mos Craciun intregesc atmosfera sarbatorii Nasterii Domnului.

Craciunul reprezinta pentru fiecare dintre noi un semn de bucurie atunci cand cu surprindere putem auzi la fiecare colt al strazii rasunetul colindelor rostite de colindatori, precum si sunetul fin al clopoteilor, vestind parca toate Nasterea Domnului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Mos Craciun s-a nascut acum mai bine de cateva sute de ani in urma intr-un loc necunoscut de catre nimeni. Atunci cand ne gandim la Mos Craciun nu putem sa nu ne vina in minte simbolul cadourilor din noaptea de Ajun, precum si momentele magice ale impodobirii bradului.

Mos Craciun traieste in Laponia, fabricand cu ajutorul unor numerosi spiridusi jucarii dintre cele mai frumoase si atractive pentru toti copiii cuminti. Tot la fabrica sa de jucarii, Mosul primeste in fiecare an scrisorile copiilor dornici de multe cadouri. De asemenea, acesta are niste urechi destul de fine in asa fel incat sa le poata auzi dorintele copiilor cuminti.

Legenda Mosului este una destul de cunoscuta de catre toti parintii, acesta pedepsindu-si sotia pentru ca a primit-o pe Maica Domnului in grajdul sau sa il nasca pe Iisus. Vazand ca Maica Domnului, prin rugaciunile sale a scapat-o de pedeapsa pe sotia sa, Mos Craciun s-a cait si si-a cerut iertare de la pruncul Iisus, impartindu-si inca de a doua zi intreaga sa avere copiilor mai saraci.

Fara comentarii

Lasa un comentariu