Mures Baby Expo isi deschide portile de primavara

Mures Baby Expo isi deschide portile de primavara

0

In perioada 19-21 martie 2010, la sala Polivalenta din Targul Mures, targul national de articole pentru nou-nascuti, copii, mamici si viitoare mamici, Mures Expo Baby isi va face larg deschise portile pentru a va intampina si in acest an cu cele mai recente articole pentru bebelus.

La targ, organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor cele mai noi informatii legate de acest domeniu, dar si o multitudine de jocuri si tombole la care cei mici se vor putea distra pe cinste.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Articole de imbracaminte, hainute pentru copii, dar si accesorii, carucioare, patuturi, premergatoare, scaune auto/masa, biberoane, tetine, cosmetice, jucarii, produse de igiena pentru acestia, sute de oferte a scutecelor de unica folosinta, diferite pachetele ce vor contine hrana copilului dumneavoastra vor fi puse la dispozitie de catre participantii la targ.

La targul Mures Baby Expo veti putea regasi informatii legate de gradinite, farmacii, centre medicale, societati de asigurari, societati de organizare evenimente, servicii foto, baby sitting, toate pliate parca pentru cerintele dumneavoastra.

Programul targului:

  • vineri, 19 martie – ora 13.30 – deschiderea oficiala a targului – deschis pana la ora 19.00 pentru vizitatori;
  • sambata, 20 martie – orele 10.00 – 19.00;
  • duminica, 21 martie – orele 10.00 – 18.00.

Accesul in Mures Baby Expo va fi exclusive gratuit pentru orice vizitator.
Fara comentarii

Lasa un comentariu