Nu-ti lasa copilul sa creasca „oricum”

Nu-ti lasa copilul sa creasca „oricum”

0

Aproximativ 100 de parinti s-au aratat interesati de workshopul „Nu-ti lasa copilul sa creasca oricum”, organizat de www.bebelu.ro miercuri, 6 noiembrie 2013. Alaturi de parinti au fost prezenti si foarte multi copii, care au animat atmosfera din sala restaurantului Jubile The Ballroom Primaverii.

img_0238

Picture 1 of 304

Tema acestui workshop s-a adresat parintilor cu copii de orice varsta, care doresc sa-si inteleaga mai bine copilul, care doresc sa stie cum sa gestioneze situatiile de criza si care doresc bineinteles sa fie parinti mai buni.

“Sa invatam impreuna mesajele non-verbale ale celor mici!” s-a intitulat prezentarea Iuliei Tincu, medic specialist pediatrie, reprezentant al clinicii Med-As. De la dna. doctor parintii au putut afla ca cei mici, chiar daca nu vorbesc, comunica tot timpul, si fac acest lucru prin foarte multe metode: nu respecta indicatiile, nu mai mananca, nu se mai joaca, nu interactioneaza, plang in exces etc. La final Iulia Tincu a atras atentia tuturor parintilor, spunand ca toti gresim la un moment dat, dar greselile in educatia copiilor pot avea urmari pe termen lung!

Madalina Stan, psiholog clinician si psihoterapeut de orientare psihanalitica a fost cel de-al doilea vorbitor al serii. Ea le-a recomandat parintilor sa se priveasca pe ei insisi atunci cand copiii reactioneaza agresiv sau nu se supun regulilor. Sa se gandeasca la ce anume din modul in care i s-au adresat a generat acest tip de comportament.

Prezentarea locului de joaca „Copiii jucausi” a fost ultima expunere a serii. Acest loc de joaca a fost gandit si construit corect si inovativ, examinand importanta jocului in dezvoltarea copilului, influentele schimbarilor culturale asupra jocului si influentele varstei. „Copiii jucausi” este un loc de joaca de ultima generatie, sigur, care stimuleaza creativitatea si imaginatia copiilor oferind totodata posibilitatea organizarii de petreceri pentru cei mici.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro in aceasta actiune:

Med-As
Acvatic Baby Club
Spatiul de joaca „Copiii jucausi”
Editura Curtea Veche
Nosugarshop.ro
Hopasus.ro
Jucarii-hainute.ro
Babyplus.ro
Jubile The Ballroom Primaverii

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.