O adolescentă se află în închisoare pentru că nu şi-a făcut temele

O adolescentă de 15 ani din Michigan se află în închisoare de 73 de zile, după ce un judecător a decis că neprezentarea temelor online a fost o încălcare a condiţiilor de eliberare condiţionată.

Tânăra, numită de presa din SUA „Grace”, pentru a-i păstra anonimatul, fusese condamnată în luna noiembrie pentru agresiune şi furt, iar apoi eliberată condiţionat.

În noiembrie 2019, mama adolescentei a depus o plângere pentru violenţă în urma unei altercaţii între ele, iar apoi a fost adăugată la dosar o a doua plângere pentru furt. În aprilie, după finalizarea procedurilor legale, Grace a fost eliberata sub control judiciar.

Dar, câteva săptămâni mai târziu, asistenta socială care o supraveghea a aflat că aceasta nu s-a trezit la timp într-o dimineaţă pentru a asista la cursurile ţinute online şi nu şi-a temele.

Grace a încălcat în acest fel condiţiile de probaţiune, ceea ce a făcut să fie încarcerată din nou în centrul local de detenţie pentru minori, acolo unde se află în continuare după 73 de zile.

Atât la nivel la nivel local, cât şi în mediul online, mai multă lume s-a mobilizat, inclusiv politicieni precm Hillary Clinton, pentru a cere eliberarea lui Grace. Pe reţelele de socializare circulă mai multe petiţii şi colectări de fonduri pentru ea.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare