O alimentatie sanatoasa in sarcina – batonul Nutribon

O alimentatie sanatoasa in sarcina – batonul Nutribon

0

In sfarsit s-a produs miracolul: ai ramas insarcinata. In primele saptamani minunea se petrece in liniste, fara sa observi vreo modificare in corpul tau. Dar totusi ceva se schimba – devii mult mai atenta la ceea ce mananci.

Dupa ce ai ramas insarcinata trebuie sa faci o analiza a stilului tau de viata si sa corectezi anumite greseli alimentare. Acum nu mai este vorba doar de tine si de sanatatea ta, dar si de sanatatea copilului care se dezvolta in tine.
Conform Piramidei Alimentelor, pe care ar trebui sa o respecti cu sfintenie in aceasta perioada, trebuie sa consumi zilnic 3 portii de fructe. Usor de spus, greu de facut in conditiile in care iti petreci toata ziua la birou, in intalniri si sedinte sau in masina, la cumparaturi, la cosmetica etc.

Chiar si asa exista o solutie pentru a-ti satisface necesarul de fructe pentru o zi – batonul Nutribon. Acesta contine o gama variata de fructe: prune, fructe de padure, nuci și cereale, aromate usor cu un praf de scortisoara, toate naturale si sanatoase.

Nutribon este un baton nou pe piata din Romania, creat dupa o reteta recomandata de prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru al Academiei Romane.  Acest baton plin de fructe iti va acoperi o parte din necesarul celor 3 portii de fructe intr-o zi. In plus are avantajul ca-l poti tine in geanta si sa-l mananci de cate ori ai pofta de ceva dulce, dar care sa-ti tina si de foame. Batonul Nutribon are un continut energetic de aproximativ 100 kcal, calculat astfel incat sa acopere in mod optim necesarul pentru o gustare sau pentru un desert.

Pentru mai multe detalii despre Dulcele sanatos si natural acceseaza nutribon