O zi de lectura in parc

O zi de lectura in parc

0

Imaginati-va un parc sau o peluza verde-verde, cu copaci inalti pe margini si trandafiri infloriti pe mijloc, iar cat tine iarba, intre trandafiri si copaci, numai familii stand si citind. Fiecare pentru el sau parintii copiilor, ori bunicii nepotilor.

 

6a00d834528a6369e201901e38a35c970b-800wiIncercam sa cream aceasta imagine pe 27 iulie, sambata, in Parc Herastrau, la Roata Mare, intre 10.00 si 19.00.
Invitam asadar pe toata lumea, pe cat se poate – in familie, sa vina cu o carte si sa se pregateasca de o zi relaxata in aer liber. Primaria ne da voie sa ne asezam pe gazon, asa ca o carte buna la iarba verde, alaturi de familie, poate fi un plan reusit pentru o zi de sambata.
In plus, cei care citesc primesc o limonada rece, iar din cand in cand pot participa la ateliere de educatie prin teatru si chiar viziona piesa de teatru “Muzicantii din Bremen”.

Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, ONG care sustine educatia timpurie si lectura ca mijloc de relationare intre parinti si copii.
O zi de lectura in parc este un proiect aflat la prima editie si este o extensie a targului de carte pentru copii miniLibri, ai carui sponsori au fost in acest an Orange si Volksbank.