PARENT INFO – Targul parintilor responsabili

PARENT INFO – Targul parintilor responsabili

0
Afis-Parent-Info-50x70_3_curbe

Afis-Parent-Info-50x70_3_curbeIn perioada 5-7 noiembrie se organizeaza la Sala Dalles din Bucuresti PARENT INFO – Targul parintilor responsabili. Evenimentul se adreseaza viitorilor si actualilor parinti interesati de sanatatea si educatia copilului lor si doreste sa fie vazut ca o campanie de informare si educare in randul parintilor.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pe parcursul a trei zile, parintii vor avea ocazia sa se intalnesca cu prietenii familiei: pediatri, psihologi, nutritionisti, logopezi, dar si alte categorii de specialisti care pot influenta buna cresterea si educarea copiilor. Reprezentanti ai editurilor de profil, cluburilor si centrelor de limbi straine, scolilor si gradinitelor vor expune parintilor metode moderne de educatie.

Companiile care ofera servicii financiar-bancare pentru copii vin in sprijinul parintilor cu planuri personalizate facandu-i sa constientizeze nevoia de a economisi pentru viitorul copiilor lor.

Reprezentanti ai companiilor care comercializeaza produse bio pentru copii vin in intampinarea numeroaselor probleme de sanatate care ii ameninta din ce in ce mai mult pe acestia ca urmare a alimentatiei nesanatoase prezente pe piata.

Pentru viitorii parinti, organizatorii au invitat specialisti din domenii precum planning familial, fertilizare in vitro, medicina materno-fetala, recoltarea celulelor stem, specialisti care vor sta la dispozitia tuturor celor interesati pentru a le oferi toate informatiile de care au nevoie.

Atat cei mici, cat si cei mari vor avea parte de un sfarsit de saptamana plin de activitati relaxante si distractive, de timp de calitate petrecut impreuna prin intermediul lectiilor de origami, atelierului de confectionat bijuterii, concursurilor de desene cu premii.

Multe workshopuri interactive sustinute de specialistii familiei va asteapta  pentru a gasi impreuna solutiile la problemele cu care va confruntati ca actuali sau viitori parinti.

Toti participantii la targ v-au pregatit reduceri la serviciile si produsele lor, iar concursurile si tombolele abia isi asteapta castigatorii. Mai multe detalii pe www.parentinfo.ro.

PARENT INFO este unica ocazie de a te intalni intr-un singur loc cu toti  specialistii pentru familia ta!

Programul de vizitare a targului este:

Vineri: 12.00 – 19.00.

Sambata: 10.00 – 19.00.

Duminica: 10.00 – 17.00.

Intrarea este gratuita.
Fara comentarii

Lasa un comentariu