Parinte de nota 10 !

[imagebrowser id=1766]Transylvania College Cluj a fost gazda unui eveniment marca BEBELU  in data de 19.mai 2014 incepand cu ora 17.00

Un public numeros ne-a fost alaturi in demersul nostru, incercand sa afle cum anume ar trebui sa se comporte cu propriul copil in așa fel incat orice temere de inceput sa fie spulberata.

„Jocul și mai ales rasul sunt doua elemente foarte importante pentru orice copil. Acestea dau incredere, vindeca și le creaza sentimentul de putere. Nu uitați sa fiți copii cu micutii voștri, sa radeti impreuna cu ei, sa va jucați și sa va conectați universului lor”, le-a vorbit Otilia Mantelers, (instructor Parenting by Connection, trainer de Playful Parenting) celor prezenti, oferind cateva demonstratii practice.

Mihaela Feodorof, managing partner Yourway Life&Career Counseling a incercat sa ii ajute pe proaspetii parinți sa iși descopere proprii copii.

„Cunoasterea personalitatii copilului este foarte importanța, noi, adultii, reusind astfel sa ii modelam inca din primii ani de viața, petrecuti alaturi de familie. Indiferent de tipologia copilului nostru, suntem datori sa o cunoaștem și sa incercam sa aplicam cele mai bune strategii in așa fel incat copilul nostru sa aiba o atitudine și un comportament adaptat normelor societații in care traim”, a menționat aceasta.

Peditel 1791 este un call center pentru urgențe pediatrice, la care parinții pot suna ori de cate ori copilul este bolnav.

Conf.dr. Calin Lazar, director medical al Spitalului Clinic de Copii Cluj, medic primar pediatru le-a vorbit parinților despre utilitatea și eficiența acestui sistem.

Și pentru ca a fi „Parinte de nota 10” trebuie sa ai in vedere mai ales educația copilului tau, Ruxandra Mercea, director executiv Transylvania College Cluj a descris ce inseamna un sistem de educatie de calitate și mai ales cat este de important sa investesti in performantele copilului tau.

Educatia este cheia succesului oricarui copil. Nu trebuie sa uitam ca, odata venit pe lume, copilul trebuie incurajat sa invețe și unde altundeva decat intr-un sistem educativ echilibrat, adaptat standardelor și nevoilor sale”, a declarat Ruxandra Mercea.

„Alimentatia bio este foarte importanta pentru sanatatea oricarui copil. A te ingriji zilnic de alegerea unui meniu cat se poate de sanatos pe care copilul tau sa il poata consuma inseamna sa ajungi sa te autodefinesti drept un parinte de nota 10, pentru ca, de ce nu, sanatatea e mai importanta decat toate”, a adaugat Daniela Salomie, reprezentant Managis Bio.

 

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment: Transylvania College Cluj, www.clujtoday.ro , www.mansardacopiilor.ro, Managis Bio,  No sugar, Yourway, TVR, Itsy Bitsy, editura Litera.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Bucataria pentru toți, revista Bebelu, revista Manager Express și www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimente business.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare