Paseste in „Taramul Basmelor powered by Cosmote”

Paseste in „Taramul Basmelor powered by Cosmote”

0

O colectie audio de basme fermecatoare, care insenineaza dupa-amiezile sau chiar spun un „Noapte buna!” calduros, reprezinta modul prin care COSMOTE spune anul acesta „La multi ani!” copiilor din Romania de ziua lor.

 

cosmotePentru a sarbatori Ziua Copilului pe deplin, COSMOTE Romania ofera copiilor si parintilor acestora o noua aplicatie „powered by Cosmote”, unde basmele se intalnesc cu tehnologia, oferind acces de pe telefonul mobil la 10 dintre cele mai iubite basme romanesti. Personajele prind acum viata pentru a starni imaginatia si, in acelasi timp, pentru a aduce un cadou special copiilor, indiferent de varsta lor.

Cu o interfata simpla, usor de folosit, aplicatia te invita intr-o lume plina de personaje romanesti celebre si povesti intr-o noua intepretare, care cu siguranta vor starni curiozitatea si imaginatia copiilor.

„<<Taramul Basmelor powered by Cosmote>> reprezinta modul nostru de a spune ‚La multi ani!’ tuturor copiilor, indiferent de varsta lor. Invitam toti clientii sa paseasca intr-o lume in care orice este posibil, unde adevaratii eroii romani razbat intotdeauna, un loc in care basmele si tehnologia s-au intalnit si au oferit tot ce era mai bun, ducand experienta smartphone la cel mai inalt nivel”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

Clientii COSMOTE Romania isi pot pune imaginatia la lucru cu aplicatia „Taramul Basmelor powered by Cosmote”, disponibila gratuit impreuna cu extraoptiunea Connect Mobile sau la pretul de 1,36 euro/luna (TVA inclus), astfel bucurandu-se de 10 dintre cele mai iubite povesti romanesti. Povestile sunt descarcate in smartphone-ul clientului si pot fi accesate oricand in timpul lunii pentru care acesta detine acces in aplicatie.

Ca urmare a atentiei acordate segmentului smartphone, COSMOTE Romania furnizeaza o serie de aplicatii cu scopul de a imbunatati experienta de utilizare a smartphone-urilor pentru clientii sai, satisfacand chiar si cele mai rafinate gusturi prin „Dolce Mobile TV” pentru continut video, „RadarMe powered by Cosmote’” pentru social networking si „Mireo Navigation powered by Cosmote” pentru calatoriile in Romania si Europa.

Mai mult, cu extraoptiunile Connect Mobile, clientii au posibilitatea de a activa gratuit una din optiunile COSMOTE care ofera acces la aplicatiile RadarMe, Mireo Navigation sau Taramul Basmelor, powered by Cosmote. Aplicatia Dolce Mobile TV este oferita gratuit, promotional, tuturor clientilor, fara costuri suplimentare pentru traficul de date.
Povestile care vor incanta atat parintii cat si copii au o grafica de inalta calitate si o interpretare speciala. La momentul lansarii, povestile oferite sunt:

1. Fat-Frumos si fata lui Rosu Imparat
2. Ioan Viteazul si Ileana Cosanzeana
3. Stan Bolovan
4. Ion Buzdugan
5. Praslea cel Voinic si merele de aur
6. Sora Crivatului
7. Greuceanu
8. Zmeul Zmeilor
9. Aleodor Imparat
10. Craiasa Zanelor

Aplicatia este compatibila cu smartphone-urile care utilizeaza cu sistemul de operare Andoid 2.2 sau o versiune imbunatatita si pot fi descarcate din Play Store.

Mai mult, „Taramul Basmelor powered by Cosmote” poate fi usor de testat, povestea „Greuceanu” fiind disponibila ca bonus pentru toti copiii din Romania.

Mai multe detalii disponibile pe www.cosmote.ro.