Patru reguli pentru a slabi in timpul alaptarii

Patru reguli pentru a slabi in timpul alaptarii

0
femeie care mananca mar (www.publicdomanipictures.net)

femeie care mananca mar (www.publicdomanipictures.net)Indiferent cat de mult ti-ai dori sa slabesti in timpul alaptarii va trebui sa ai in vedere cateva reguli esentiale in asa fel incat bebelusul sa poata primi de la tine aportul caloric de care are nevoie pentru a se putea dezvolta.

De aceea, regulile alimentatiei din timpul alaptarii nu iti dau voie sa tii nicio dieta in aceasta perioada, ci din contra va trebui sa mananci sanatos, diversificat. Cu toate acestea, nu se poate spune ca alimentatia din alaptare va trebui sa fie foarte bogata in calorii pentru ca bebelusul sa se simta confortabil.

Asa ca, pentru a putea slabi in alaptare este indicat sa tii cont de cateva reguli esentiale:

  • Alapteaza-ti copilul destul de des – in acest mod vei arde mai multe calorii pe zi decat media normala;
  • Scade numarul de calorii – pentru a putea sa slabesti in alaptare este nevoie sa fii atenta la ceea ce mananci. Asa ca, incearca sa uiti de dulciuri si de grasimi pentru ca incercarile tale de a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii sa dea roade;
  • Mananca cat mai putin, dar des – atunci cand iti doresti sa slabesti trebuie sa iti stabilesti un regim de viata ehilibrat si sa incerci sa iti dozezi mesele in asa fel incat organismul sa nu poata depune niciun fel de grasime. De aceea, mesele vor trebui sa fie mai mici cantitativ, dar mai numeroase.
  • Fa miscare – chiar daca alaptezi poti incerca sa faci miscare. De regula, acest lucru este chiar recomandat de catre medici pentru aceasta perioada, insa sa nu faci excese intrecandu-te pe tine.

Articole similare

0

0