Pentru starea ta de sanatate si de bine

Pentru starea ta de sanatate si de bine

0

Uractiv + serveteleZona intima este una dintre cele mai expuse si sensibile parti ale corpului feminin. Oricare dintre noi se poate confrunta de-a lungul vietii cu probleme ale zonei genitale, acestea fiind afectiuni des întâlnite si care, netratate, pot duce la complicatii.

Pentru ca delicatetea te caracterizeaza, gama URACTIV îti este alaturi cu produse dezvoltate pentru starea de sanatate si de bine în propria-ti piele.

Special pentru tine: Uractiv Forte cu servetele intime, pachet colectiv disponibil în farmacii.
· Capsulele Uractiv Forte mentin starea de sanatate a aparatului urinar. Prin compozitia unica de albastru de metilen si strugurii ursului, Uractiv Forte amelioreaza durerea si inflamatia, distruge si elimina bacterii responsabile de producerea infectiei urinare, previne formarea litiazei urinare.

· Servetelele intime Uractiv actioneaza delicat pentru a curata si reda prospetimea zonei intime (aspect esential în prevenirea infectiilor urinare).

Uractiv Forte cu servetele intime – de nelipsit atunci când riscul aparitiei infectiei urinare nu te ocoleste: la mare sau la munte,  la birou sau la concert, dupa activitati sportive intense sau dupa orele lungi de condus, fara pauza. Uractiv – rapid, eficient, vizibil în infectiile urinare. Mai multe informatii gasesti pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.

Articole similare