Picioare frumoase și sanatoase pe timpul verii? Ai nevoie de Alle gel

alle gelTe gandești de doua ori înainte de a purta o rochie sau o fusta pentru ca picioarele tale sunt umflate sau au vanatai? Daca pana acum ti-ai neglijat picioarele, e timpul sa le îngrijești, pentru ca acestea depun cel mai mare efort pentru tine și reprezinta cartea ta de vizita atunci cand le expui.

Fie ca e vorba de mers pe tocuri, de alergat dupa cei mici, de facut cumparaturi sau pur și simplu de stat ore îndelungate la birou, picioarele tale sufera. Iar aceasta suferinta se transforma în dureri, umflaturi sau mici vanatai, care au un aspect inestetic pe picioarele tale.

Ai nevoie de Alle gel !Aplicat locat, Alle gel amelioreaza rapid durerea, umflaturile și vanataile. Alle gel este o combinatie unica dintre doua ingrediente active: heparina (amelioreaza vanataile și umflaturile) și diclofenac (actioneaza asupra durerii și inflamatiei). Mentolul și dexpantenol, cei doi promotori de absorbtie din compozitia produsului, ajuta ingredientele active sa actioneze rapid, iar pe tine, sa te simti confortabil cu orice ai purta.

Alle fel este un tratament sigur, fara reactii adverse sau sensibilizari cutanate. Produsul se rgasește in farmacii sub trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g și 100g gel.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare