Pink & Blue

Pink & Blue este o galerie multibrand, in cadrul careia, un loc generos il ocupa creatiile “Made in Romania”.

Printre designerii care au acceptat provocarea si semneaza creatii pentru Pink & Blue se numara Florentina Giol (Band of Designers), Rhea Costa, Wilhelmina Arz, Marcella, Madalina Zavoianu si Laura Eftode (Kihi – Kiha).

Casele de moda Hey Princess, Innocence si Petite Coco creeaza atat vestimentatie casual, cat si pentru evenimentele speciale din viata celor mici.

Tinutele semnate de designerii si casele de moda romanesti pot fi lucrate, in regim de comanda, pentru orice masura si pot fi personalizate, la cererea clientilor nostri.

Colectia speciala de tinute pentru carnaval raspunde celor mai exigente solicitari ale celor mici, aici gasindu-si locul costume de printi si printese, apartinand celor mai indragite personaje din filmele preferate ale celor mici.

Veselii Papucei Tikki – pentru la gradinita sau acasa – intregesc colectiile romanesti prezentate de concept store-ul Pink & Blue.

Un loc aparte in galeria produselor fabricate in Romina, il ocupa mobilierul Romina, fabricat din lemn de fag 100%, de o calitate fara cusur si premiat de Winsor Peak Press, cea mai prestigioasă şi cea mai importantă asociaţie americană de analiză a industriei mobilerului şi a produselor pentru copii, ca fiind cel mai bun din categoria mobilierului premium de pe piaţa americană.

Pentru finisajele pieselor de mobilier Romina, sunt folosite lacuri și vopseluri ecologice, pe bază de apă, siguranța copilului fiind cel mai important lucru pentru producatorul roman.

O caracteristică importantă a mobilierului ROMINA este faptul că pătuțul crește odată cu copilul. Kitul de conversie transformă patuțul într-un pat în dublu în care copilul poate dormi și când devine adult. Romina oferă personalizare fără limite pentru colecțiile sale. Piesele de mobilier pot avea combinații de culori, pot fi pictate manual sau pot avea diverse aplicații.

Romina oferă și parinților colecția de mobilier pentru adulți în liniile de design deja consacrate și la aceeași calitate excepțională de fabricație.

Deschis in octombrie 2011, Pink & Blue este un magazin pentru mici si mari, deopotriva, un loc de poveste, in care evadezi, pentru o clipa, in lumea copilariei.

Design-ul chic, atmosfera primitoare si plina de culoare, muzica vesela sau filmele de animatie, jucariile pe care le gasesti pretudindeni si zambetul prietenos al gazdelor, fac din acest magazin un loc cu adevarat special, pe care va invitam sa-l vizitati.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare