Poliția: anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca și zeci de influenceri

Reacție a autorităților în cazul petrecerii de inaugurare a unui hotel de pe Litoral, la care au participat Andreea Esca, Delia și zeci de influenceri.

Petrecerea a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni, la inaugurarea complexului de patru stele Novum by the Sea, în stațiunea Olimp. La eveniment, mediatizat atunci de Pro TV, au participat zeci de persoane, printre care și Andreea Esca, alături de artiști și influenceri. Din imaginile de la eveniment postate pe rețelele de socializare se vede că participanții la petrecerea prilejuită de inaugurarea hotelului din Olimp nu au purtat măști și nici nu au respectat măsurile de distanțare socială.

Anchetă

IPJ și DSP Constanța fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui hotel în stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete fără respectarea distanțării.

IPJ Constanța anunță că evenimentul a avut loc în aer liber în perioada 26-27 iunie.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiști din stațiunea Olimp au fost prezenți la momentul inaugurării hotelului și au făcut recomandări ca invitații să fie așezați la mese și să se păstreze distanțarea.

Totodată, personalul purta măști și mănuși de protecție, iar pe coridor exista și un aparat de termoscanare.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au precizat polițiștii constănțeni.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare