“Prieteni sau Adversari”, in premiera la Disney Channel

“Prieteni sau Adversari”, in premiera la Disney Channel

0
sigla disney

sigla-disney

Picture 1 of 1

Premiera filmului original Disney Channel – sambata, 28 aprilie 2012, de la 10:30. Sambata, 28 aprilie, la Disney Channel se lanseaza noul film original, “Prieteni sau adversari”, la ora 10:30.

Filmul spune povestea a trei perechi diferite de amici, care infrunta suisurile si coborasurile relatiilor de prietenie.

Prima poveste le are in centru pe Halley si Avalon, cele mai bune doua prietene, peste masura de fericite cand un publicist intentioneaza sa le transforme blogul despre moda intr-o revista. Dar prietenia lor este pusa la grea incercare cand afla ca doar una dintre ele poate sa fie senior editor.

A doua poveste descrie relatia dintre inseparabilii Jake si cainele sau, Murray. Jake, pasionat de stiinta, este bucuros sa-l prezinte pe Murray lui Julianne, noul sau partener de proiecte stiintifice (de care s-a si indragostit), dar se pare ca nu exista prea multa atractie intre Murray si fata.

In ultima poveste, Savannah, care provine dintr-o familie foarte dinamica, o intalneste pe Emma, o fata privilegiata de la oras, cu care seamana fizic perfect. Cele doua fete devin foarte bune prietene si decid sa faca schimb de vieti pentru o vreme, dar isi dau seama ca nimic nu este ce isi inchipuiau la inceput.

Pentru a sarbatori premiera “Prieteni sau adversari”, Disney Channel prezenta prietenii (16-22 aprilie) si rivalii (23-27 aprilie) in episoade triple ale serialelor tale preferate, incepand cu ora 09:00, in reluare la ora 16:00.

“Prieteni sau adversari” va avea premiera la ora 10:30, sambata, 28 aprilie.

Foto: http://i36.tinypic.com