Prima experienta sexuala dupa nastere

Prima experienta sexuala dupa nastere

0


cupluDupa nastere, femeia este pusa in fata unor mari necunoscute. Intreaga sa viata de pana acum pare sa se transforme, nimic pare sa nu mai fie la fel ca inainte.

Prima experienta sexuala dupa nastere va avea loc atunci cand organismul femeii incepe sa se refaca, depasind etapele lahuziei. Prima experienta sexuala dupa nastere poate fi insotita de teama de durere a proaspetei mamici.

Nu intotdeauna prima experienta sexuala dupa nastere se transforma intr-un lucru infricosator. Dupa nastere, mama va scapa de o parte dintre kilogramele in plus ceea ce o va face sa se simta destul de atragatoare.

Pentru ca lucrurile sa decurga in mod normal, iar femeia sa isi recapete increderea in sine, partenerul de cuplu va trebui sa nu scape din vedere momentul preludiului, un element esential pentru ca prima experienta sexuala dupa nastere sa poata sa ii aduca proaspetei mamici o reacomodare din acest punct de vedere.

Dupa nastere, nu va trebui sa te astepti intotdeauna sa ai orgasm. Datorita orelor pe care le petreci alaturi de bebelus, te-ai putea simti extenuata. Atunci cand femeia se simte incordata si stresata, mai mult ca sigur nu va fi capabila sa se concentreze prea mult asupra actului sexual, fiindu-i teama ca bebelusul s-ar putea trezi si ar avea nevoie de ea.

Libidoul sexual va avea si el putin de suferit. De regula, dereglarile hormonale dupa nastere sunt cauza unei dorinte sexuale mai scazute decat in perioada de dinainte de sarcina. Nu trebuie sa te sperii – cu timpul totul va reintra in normal.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile care si-au adus pe lume bebelusul prin nastere naturala este largirea vaginului. Cu ajutorul exercitiilor Kegel muschii ar putea fi intariti. Tocmai de aceea, imediat dupa nasterea naturala este indicat sa efectuati un set complet de exercitii de acest gen.

Articole similare