Primul târg educațional online: Viitorii studenți, la un click distanță de universitățile din România

Sute de programe educaționale din toată țara, reunite pentru prima oară într-un singur spațiu virtual.

Între 25-27 iunie 2020 va avea loc prima ediție a HE.RO Virtual Exhibition – expoziție educațională ce reunește, în mediul online, universitățile și educatorii din România cu tinerii dornici să se dezvolte personal și profesional. Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face pe site-ul vefromania.com. După 27 iunie, platforma rămâne deschisă pentru comunicare între studenți și universități timp de două săptămâni.

În cadrul expoziției virtuale, universități din toate marile orașe ale țării, printre care – Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Națională de Arte București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, American Hotel Academy și altele – vor avea standuri unde își vor prezenta ofertele educaționale pentru programe de licență, masterat și doctorat. În plus, tinerii pot primi informații despre viața de student, opțiunile de cazare și programele de voluntariat direct de la reprezentanți ai asociațiilor studențești.

Târgul reunește și companii de consultanță educațională care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori care oferă o varietate de cursuri și specializări și companii ce își prezintă oportunitățile de internship și carieră.

Ofertele de studii din cadrul evenimentului acoperă toate tipurile de specializări și sunt disponibile în limba maternă sau în limbi străine.

Pe parcursul celor trei zile de sesiune LIVE sunt așteptați peste 10.000 de participanți, printre care: potențiali studenți români, persoane care își doresc să-și extindă aria de cunoaștere prin intermediul unor cursuri noi, dar și potențiali studenți străini, care doresc să studieze în România. Toți vor avea acces gratuit la workshop-uri, webinarii sau la consiliere educațională și de orientare în carieră.

Accesul în cadrul târgului se realizează rapid, de pe orice dispozitiv și de oriunde, singura condiție fiind accesul la Internet. Comunicarea cu reprezentanții standurilor se va realiza extrem de ușor, pe chat sau față în față, prin intermediul apelului video.

Aceasta este prima sesiune LIVE a HE.RO Virtual Exhibition, cea de-a doua fiind programată pentru zilele de 4 și 5 septembrie 2020.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare