Proiectele de reciclare creativa realizate de Dremel au adus bucurie copiilor dintr-un...

Proiectele de reciclare creativa realizate de Dremel au adus bucurie copiilor dintr-un centru din Bucuresti

0

2-2

Picture 1 of 4

Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch, a organizat un eveniment pentru copiii din Centrul de primiri în regim de urgenta pentru copiii strazii aflat în sectorul 3 din Bucuresti.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

În cadrul acestui eveniment, reprezentantii companiei, împreuna cu voluntarii organizatiei Reciclare Creativa, au donat centrului 4 mese si 8 bancute din paleti de lemn, realizate anterior în cadrul unei caravane a bricolajului organizata în 18 magazine din 6 orase din tara: Bucuresti, Brasov, Pitesti, Cluj, Ploiesti si Sibiu. Caravana a avut ca parteneri lanturile de magazine bauMax, Bricostore, Dedeman si echipa de voluntari ai organizatiei Reciclare Creativa.

Cei 16 copii aflati în Centrul de primiri au dat frau liber creativitatii si au petrecut aproximativ patru ore decorand mesele confectionate din paleti de lemn, folosind trusele de culori oferite cadou de catre Dremel. Pe langa trusele respective, fiecare copil a primit cadou un ghiozdan Dremel pentru scoala, o cana, dulciuri, un caiet, pixuri, baloane si un ursulet din plus. Fiecare din cele 8 bancute a fost dotata cu cate o pernuta decorata cu uneltele Dremel.

Ne bucuram foarte mult sa vedem pe chipurile copiilor succesul acestei caravane Dremel. Zambetele lor de bucurie, voia buna, exclamatiile, sentimentele imortalizate prin culori pe mesele ce urmeaza sa le decoreze curtea interioara a centrului, cat si caldura si invitatia sa revenim ne-au stimulat si ne-au dat elanul pentru alte activitati similare. Ne propunem pe viitor sa organizam un atelier de bricolaj cu uneltele Dremel în cadrul scolii, sub aceeasi formula a parteneriatului cu voluntarii organizatiei Reciclare Creativa”, au declarat reprezentantii Bosch.
Fara comentarii

Lasa un comentariu