Read Arafat explică în ce condiţii ne-am putea întoarce la STAREA DE URGENȚĂ

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce în ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 555 de noi cazuri de COVID-19.

Potrivit GCS, până miercuri în România au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Întrebat la câte cazuri s-ar pune problema întoarcerii la starea de urgenţă, Raed Arafat a răspuns că sunt mai multe aspecte care sunt luate în considerare.

„E greu de spus la câte cazuri se pune problema întoarcerii la starea de urgenţă. Trebuie înţeles, nu recomandă Arafat, ci un grup tehnico-ştiinţific, în care sunt mai mulţi colegi. Urmărim mai multe aspecte, nu doar numărul”, a declarat Arafat la Digi24.

Ministrul Sănătății, despre reîntoarcerea la starea de urgență: În acest moment nu se impune

Aflat în timpul unei vizite la Constanța Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus, referitor la posibilitatea reintroducerii stării de urgență, că „în acest moment nu se impune”.

„Am mai discutat acest lucru, în acest moment nu se impune (starea de urgență – n.red.). (…) Nu putem ajunge la o viață normală în contextul în care noi nu respectăm etapele”, a spus Nelu Tătaru.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare