Rechizitele scolare, la promotie

Rechizitele scolare, la promotie

0

rechizite scolareIn mai putin de 30 de zile, scolile isi vor deschide iarasi portile, asteptandu-si elevii gata pregatiti pentru noul an scolar. Asa se face ca  in ultima perioada in topul cumparaturilor se numara rechizitele scolare, la promotie.

Zeci de hipermarketuri incearca sa isi atraga cumparatorii oferind promotii de sezon. Ce putea fi oare mai atractiv in ultima vreme decat caietele, cartile, penarele, ghiozdanele si uniformele scolare? Asa se intampla ca rechizitele scolare pot fi cumparate din astfel de magazine, la promotie – totul spre suprinderea si incantarea parintilor.

Chiar daca preturile la unele sortimente au mai scazut, parintii par a fi pusi in continuare intr-o mare incurcatura – oare alegerea lor va reusi sa se preteze la preferintele micilor scolari? Tocmai de aceea, tot mai multi dintre adulti vin la cumparaturi impreuna cu elevii dornici sa inceapa scoala, lasandu-le astfel varianta sa aleaga ceea ce isi doresc.

Asa cum aminteam, raioanele de papetarie din hipermarketuri abunda de zeci de oferte, care mai de care mai atractive. Ghiozdanele, uniformele scolare, penarele, caietele, pixurile si stilourile, plansele de desen, dar si cartile frumos colorate le capteaza atentia micutilor. Eroii din desenele animate par sa nu paraseasca nici de aceasta data universul copilariei elevului, fiind imprimati pe rechizitele scolare, la promotie.

Preturile difera in functie de optiunile parintilor. Asa se face ca pentru prima zi de scoala parintii vor trebui sa scoata din buzunar preturi cuprinse intre 150 si 300 de lei.