Relatii fericite, familii fericite! Comunicare Relationala prin metoda ESPERE®

Ce faci cand nu e totul roz in vacanta?

Cea de-a 8-a intalnire dedicata celor care doresc sa invete sa comunice relational si eficient, in familiile lor – prin metoda ESPERE® – metoda creata de Jacques Salomé, va avea loc in data de 10 iunie 2014 in Bucuresti.

Pentru ca am inceput sa ne pregatim pentru vacanta de vara, vrem sa aducem in discutie cateva elemente ale comunicarii relationale, prin care sa ne reconectam cu copiii nostri, atunci cand nu se mai aplica regulile din timpul anului scolar sau de gradinita, atunci cand putem sa ne bucuram mai mult si mai bine, de timpul petrecut impreuna, in familie.

Pe parcursul celor doua ore vom vorbi despre flexibilitate, reconectare si mai ales despre oportunitatea ca rolurile noastre de mamica/tatic sa se manifeste mai mult si cu impact mai mare asupra celor mici.

– Care sunt diferentele dintre rolurile mama/mamica, tata/tatic, de ce sunt ele necesare copiilor si de ce este bine sa le constientizam si sa le lasam sa functioneze relational in relatia cu copiii nostri?

– De ce apar uneori conflicte in relatiile cu bunicii copiilor, cu parintii sau socrii nostri, atunci cand cei mici petrec mult mai mult timp cu ei?

– Ce putem face sa ne bucuram mai mult de timpul liber al familiei, cu mai putine reguli si de ce nu, cu mai putine furii, nervi sau alte conflicte din partea tuturor?

Despre toate acestea si inca multe altele vom incerca sa discutam deschis, vizual, folosind instrumentele Metodei ESPERE® plecand de la situatiile concrete propuse de voi, in ultima noastra intalnire din seria Relatii fericite, familii fericite, de dinainte de vacanta de vara.
Cu cine?
Claudia Jimeno Beltran – trainer si consultant in supervizare, in comunicare relationala in Metoda ESPERE®, trainer si moderator de grupuri de dezvoltare personala, psiholog si specialist in tehnica TIPI.
Evenimentul Relatii fericite, familii fericite – editia # 8 – Ce faci cand nu e totul roz in vacanta – va avea loc in data de 10 iunie 2014, de la 18.30 la 20.30, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, Bucuresti.

Pretul biletului: 40 de lei pentru plata in avans si 50 de lei – la eveniment. Pentru inscrieri accesati AICI.
Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer, Urbankid.ro si Macmackids.ro.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare