Remediu anticelulitic eficient

Remediu anticelulitic eficient

0

Nu scapi de pielea cu aspect de coaja de portocala? Incearca acest remediu simplu, natural si (spun costmeticienele) foarte eficient:

Amesteca un pahar de tarate (de grau) cu doua pahare de miere nezaharistita. Unge-te cu acest amestec pe piele si tapeteaza usor locurile afectate de celulita, pana cand mierea se lipseste de locul afectat. Apoi aplica palmele pe portiunea tapetata cu miere si dezlipeste-le brusc. Repeta mai multe ori miscarea de apasare si dezlipire brusca a palmelor, timp de 10-15 minute, insistand asupra zonelor afectate mai tare de celulita. Spala apoi bine pielea cu apa calduta si unge-te cu o crema hidratanta. Nu folosi ulei, pentru ca acesta astupa porii si impiedica pielea sa respire si sa elimine toxinele.

Un alt remediu foarte bun impotriva celulitei este din amestec de tarate cu zat de cafea. Asterne in cada o folie mare din plastic. Pune-ti in palma 2-3 linguri din amestecul de tarate si zat de cafea si freaca bine zonele cu probleme. Dupa 7-10 minute de masaj nu prea puternic, pentru a nu agresa prea tare pielea, cafeaua fiind foarte abraziva, clateste bine cu apa calduta, avand grija sa indepartezi plasticul si sa nu infunzi scurgerea baii. Repeta tratamentul o data pe saptamana. Dupa fiecare tratament, foloseste o crema hidratanta.

Articole similare