Reprofilare în vreme de pandemie! Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte, vinde măşti de protecţie – FOTO

Pandemia i-a obligat pe mulţi români să se reprofileze profesional. Printre ei se numără şi fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Elena Băsescu vinde măşti de protecţie atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. EBA a lansat o linie de măşti de protecţie. Pe lângă măşti, pe site se mai găsesc şi rochii pentru fetiţe, iar toate produsele sunt prezentate de cei trei copii ai Elenei Băsescu.

Având în vedere numărul tot mai mare de infectări cu coronavirus raportate, soluţia cea mai simplă de a ne proteja pe noi şi pe cei dragi nouă este purtarea măştii în spaţii închise în conformitate cu recomandările doctorilor şi regulile impuse de autorităţi.

Ştiu că masca nu este întotdeauna comodă, dar, dacă Sofia şi Traian Junior au înţeles şi acceptat că asta este situaţia şi masca este pentru binele lor, sunt convinsă că şi adulţii pot face acest efort. Şi eu îmi doresc foarte mult să trecem peste acest moment şi să scăpăm de restricţii, dar mai important este să facem asta sănătoşi evitând boala.

Eu vă recomand măştile textile reutilizabile din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare