Restaurantul “Central”- garantia unei petreceri de botez reusite

Restaurantul “Central”- garantia unei petreceri de botez reusite

0

10A venit momentul ca minunea care a intrat in viata voastra in urma cu cateva luni sa fie crestinata, asa cum cere traditia crestin ortodoxa, prin sfanta taina a botezului. Daca sunteti la primul copil, probabil ca va sunt straine si toate obiceiurile care se fac cu acesta ocazie, de aceea o pereche de nasi, deja parinti, va poate fi de ajutor.

Dupa alegerea nasilor si a bisericii unde o sa va crestinati copilul, o decizie foarte importanta este alegerea locatiei unde se va desfasura petrecerea de botez. Alegerea restaurantului este foarte importanta deoarece acesta va marca stilul petrecerii. In plus parintii isi doresc o locatie care sa le ofere tot confortul organizarii unei petreceri atat de speciale.

Restaurantul “Central“ din Ploiesti ofera tot suportul necesar pentru ca dumneavoastra, parintii, sa fiti relaxati, fericiti si sa va bucurati de acest eveniment unic din viata familiei.

La organizarea botezului veti beneficia de urmatoarele facilitati si avantaje:
– organizarea petrecerii de botez in centrul orasului, cu acces facil din orice directie;
– flexibilitate in alegerea meniului;
– NU se percepe chirie pentru salonul unde se desfasoara evenimentul;
– consultanta la alegerea tortului realizat in laboratorul de cofetarie al restaurantului;
– o camera GRATUIT pentru bebelus si tanara mamica;
– tarife speciale de cazare pentru ceilalti invitati.

Mai mult decat atat aveti de ales dintre 4 saloane de restaurant pentru evenimentul dumneavoastra.
Va invitam sa vizitati si site-ul nostru www.thr.ro, unde puteti vizualiza imagini cu saloanele Restaurantului “Central”, oferta de produse de cofetarie-patiserie. Va asteptam cu drag!