Saptamana celor mici la Lidl

Saptamana celor mici la Lidl

0

La Lidl oricine se poate simti rasfatat. Saptamana 19 – 25 august 2013 este dedicata celor mici, Lidl pregatind oferte speciale pentru scutecele Toujours, dar si pentru produsele alimentare si de ingrijire a juniorilor.

 

Scutece Toujours
Scutece Toujours

Cel mai important lucru pentru cei mici este sa se simta protejati si confortabili, in orice situatie. Scutecele Toujours le ofera copiilor exact ingrijirea de care au nevoie, fiind foarte absorbante, subtiri si cu un sistem integrat de retinere a umezelii, datorita tehnologiei Drylock, apreciata in intreaga lume. Tehnica inovatoare de producere a scutecelor fara continut de celuloza, Drylock permite pastrarea volumului pe toata durata de utilizare a acestora. Scutecele sunt compacte, ocupa mai putin spatiu de depozitare si contribuie la reducerea impactului asupra mediului inconjurator. In saptamana 19-25 august, poti achizitiona scutecele Toujours de la Lidl la preturi cu 20% mai mici. Astfel, scutecele Drylock Midi (pentru 4-9 kg, 38 buc), Drylock Maxi (7-18 kg, 35 buc) si Drylock Junior (pentru 11-25 kg, 31 buc) pot fi cumparate la pretul unic de 23,99 lei. Pentru ca rasfatul sa fie complet poti opta si pentru servetele Toujours, la doar 5,99 lei.
De asemenea parintii vor fi incantati si de ofertele speciale pregatite la produsele de ingrijire bebelusi si lapte praf.