SIVIERO MARIA – Gelateria Ta Italiana

inghetata        vanilieUn brand care poate satisface orice iubitor de „Gelato“

Siviero Maria este brandul care poate fi gelateria italiana din orice casa.

Sortimentatia Siviero Maria, cu arome clasic italiene, cum sunt Tiramisu, Panna Cotta, Crema Fiorentina sau Bacio, alaturi de combinatii mai elaborate, ca Panna con Frutti di Bosco (Fructe de padure cu frisca), Pistacchio Gianduia (Fistic cu sirop de alune si cacao) sau Ciock Menta (Menta cu bucati de ciocolata), dar si de clasicele Vaniglia, Cioccolatissimo sau Fragola sau sofisticatele sorbeturi: lamaie sau lamaie cu capsuni, pot satisface orice iubitor de gelato.

Ce este un “Gelato Italiano”?

Gelato este un desert, o inghetata italiana, produsa dupa retete traditionale, inspirat de  principiile alimentatiei mediteraneene.

Istoria Siviero Maria a inceput in 1958, langa Bolognia, in nordul Italiei, din dorinta de a oferi consumatorilor posibilitatea de a savura oriunde in lume, un produs  italian, un “Gelato Italiano Authentico”.

Si din aceeasi dorinta, a fost lansata si o gama premium, Siviero Maria Selezione,  pentru care se foloseste un procent ridicat de ingrediente cu origine controlata: pasta de fistic de Sicilia, alune de Piedmont, suc de lamai de Sicilia sau Vanilie de Bourbon din Insulele Reunion. Si mai mult se foloseste doar lapte proaspat. Gama Siviero Maria Selezione include 4 arome, alese dintre cele mai apreciate arome Siviero Maria: Pistacchio di Sicilia, Nocciolla, Sorbetto di Limone si Vaniglia di Bourbon

[imagebrowser id=1851]

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare