Spune-ne ce dresuri porți, ca să-ți spunem cine ești!

Spune-ne ce dresuri porți, ca să-ți spunem cine ești!

0

Ne clădim imaginea de sine privind în oglindă sau ascultând părerile celor din jur. Însă, nu în toate cazurile oglinda sau prietenii îți pot oferi o părere obiectivă. Personalitatea ta e un aspect complex și te reprezintă nu doar în relațiile cu cei dragi, ci în tot ceea ce faci, de la garderobă până la poziția în care dormi. Tu ești TU și îți completezi continuu bagajul de cunoștințe ”upgradându-ţi” personalitatea pe măsură ce faci lucruri noi și creându-ți un stil propriu care vorbește despre tine.

Inclusiv alegerea dresurilor poate să-ți contureze personalitatea. De exemplu, preferi rochiile clasice care subliniaza feminitatea și eleganța alături de dresurile fine și aproape invizibile Diamod by Adesgo? Ei bine, aici ”trădezi” o personalitate ușor romantică, ești mândră de feminitatea pe care o emani, nu îți este teamă să-ți afișezi frumusețea picioarelor și ești gata oricând să accepți provocări noi. Faptul că alegi dresurile fine și le asortezi rochiilor tale denotă eleganță – practic, ești atentă la imaginea ta și nu lași micile imperfecțiuni să-ți umbrească atitudinea pozitivă.

Sau poate preferi dresurile Active French – cu vârful decupat? Asta spune despre tine că ești perfecționistă dar că ai, totuși, o latură rebelă pe care ți-o încurajezi permanent. Faptul că porți aceste dresuri denotă perfecționismul care te îndeamnă să arăți mereu îngrijită, deşi nu îți este teamă să îndrăznești să porți ceva… altfel.

Dacă optezi mai mult pentru șosete, e limpede că abordezi un stil profi și că îți place să conduci. Un deux piece alcătuit dintr-un sacou și un pantalon elegant, alături de șosetele Diamond by Adesgo din gama office, vor impune mereu respect, denotând o personalitate puternică și hotărâtă, care nu trece neremarcată de către cei din jur.

Iar dacă optezi de cele mai multe ori pentru dresurile pastel din gama Diamond by Adesgo Colour Chic, transmiți o personalitate caldă, mereu jucăușă și cu accente libertine. Dresurile colorate îți completează perfect ținutele cu accente boho-chic și te zugrăvesc ca pe un spirit liber, gata oricând să cucereşti lumea.

Oricare ar fi stilul sau personalitatea TA, nu-ți fie teamă să te exprimi și să te lași admirată. Femeile sunt complexe – personalitatea lor de ce n-ar fi la fel?