Supereroii Marvel s-au intalnit cu fanii romani

Supereroii Marvel s-au intalnit cu fanii romani

0
marvel

dscf4828

Picture 1 of 3

Supereroii Marvel Spider Man, Captain America, Thor si Iron Man au poposit si la Bucuresti in cadrul turneului oficial de promovare a filmului Razbunatorii (Avengers), ce se lanseaza pe 4 mai pe marile ecrane. Pentru prima oara, cei patru s-au intalnit cu fanii din Romania la Afi Cotroceni (28 aprile) si Sun Plaza (29 aprilie).

«La intalnire au fost prezenti fani de toate varstele – copii, parinti si bunici – care au asteptat cu nerabdare sa stea fata in fata cu cei 4 supereroi. Acest lucru demonstreaza ca oamenii inca mai cred in dreptate si in spirit justitiar. Ii asteptam pe toti la filmul Razbunatorii care aduce la un loc pentru prima data in istorie toti eroii Marvel intr-o lupta comuna pentru a salva lumea,»  a afirmat Corina Constantin, Marketing and Communication Manager, Walt Disney, Romania.

Razbunatorii este cel mai asteptat film Marvel: pentru prima data in istoria studio-ului, toti supereroii se reunesc in cadrul aceleiasi productii, pline de aventuri si suspans. Marele Hulk, Captain America, Iron Man, Howkeye, Black Widow si Thor raspund solicitarii agentiei pentru mentinerea pacii si isi unesc eforturile impotriva lui Loki si a complicilor sai in incercarea de a salva lumea.