Tatal, in functie de zodie

Tatal, in functie de zodie

0
tata-copil

tata-copil

Picture 1 of 2

Fiecare zodie ne poate spune cate ceva despre comportamentul fiecarui viitor tata.

Iata ce spun astrele despre ei:

 1. Tatal Berbec face parte din categoria parintilor cu adevarat devotati, care nu vor irosi nicio secunda din timpul lor fara sa fie alaturi de propriul copil.
 2. Tatal Taur este fascinat de calatorii si tocmai de aceea va dori sa isi plimbe copilul in cele mai frumoase locatii ale lumii. In plus, va pune mare accent pe educatia propriului copil.
 3. Tatal Gemeni va incerca sa transforme relatia tata-copil in una de prietenie, loialitate si devotament. Nu face parte din categoria parintilor care va pune mult accent pe educatie sau scoala intrucat aceste obiective nu reprezinta unul dintre telurile sale cele mai importante.
 4. Tatal Rac este unul dintre cei mai sensibili parinti. Iubitor peste masura, rabdator si mereu dornic de apropierea fata de copilul sau – acesta va reusi sa se faca inteles si iubit de catre toti cei din jur.Cu toate acestea, dragostea peste masura se poate transforma intr-un control exagerat ce poate deveni uneori suparator pentru copil.
 5. Tatal Leu este afectuos si intelegator cu copilul sau. Chiar daca mai inainte de a deveni tata el avea alte obiceiuri, dupa acest moment dorintele sale vor ramane pe loc secund in fata prioritatilor copilului.
 6. Tatal Fecioara isi doreste ca propriul copil sa faca parte din categoria celor mai performanti copii. Asadar, educatia va fi pusa pe primul plan, exagerand uneori din dorinta de a-i crea propriul drum in viata copilului.
 7. Tatal Balanta nu va pune niciodata o alta persoana inaintea prioritatilor si dragostei fata de propriul copil. Cu toate acestea el va reusi sa inteleaga dorinta de libertate pe care i-o solicita copilul.
 8. Tatal Scorpion incearca sa imbine prietenia cu regulile stricte. Face parte din categoria unor parinti exigenti, dornici ca propriul copil sa acceada in cele mai inalte locuri ale societatii prin educatia pe care o va culege din scolile pe care le va urma.
 9. Tatal Sagetator transforma relatia parinte-copil intr-una de prietenie profunda, fiind capabil sa tina secrete cu acesta pe care alti parinti nu le-ar intelege.
 10. Tatal Capricorn este genul de tata in care respectul si disciplina sunt prioritatile de zi cu zi ale familiei – asa ca, pleaca de la premisa ca nu isi poate arata dragostea fata de copil intrucat acesta va profita la maxim de ea, insa il iubeste la nebunie.
 11. Tatal Varsator face parte din categoria parintilor model. Va fi prietenos peste masura cu copilul sau, va sti sa il plimbe, sa ii ofere cele mai frumoase surprize.
 12. Tatal Pesti adora sa isi distreze copiii, sa ii plimbe oriunde acestia si-ar dori, insa nu neaga importanta termenului „scoala”.

Foto: http://www.utilecopii.ro / http://www.libertatea.ro