Te invitam pe Transfagarasan la Valea cu Pesti

Te invitam pe Transfagarasan la Valea cu Pesti

0

Obosit? Haide sa ne imaginam un peisaj desprins din povesti, in care albastrul cerului se impleteste cu unduirile linistitoare ale lacului Vidraru, in pacea senina a muntilor Fagaras. Departe de problemele cotidiene, creat special pentru a te proteja de vartejul ametitor al vietii de zi cu zi, hotel Valea cu Pesti reprezinta escapada ideala pentru zilele de vacanta.

 

dsc_0086

Picture 1 of 2

Imagineaza-ti ca, odata trezit, vei descoperi dintr-o privire privelistea superba a Muntilor Fagaras oglinditi in apa lacului Vidraru. Si pentru ca hotelul este amplasat la o altitudine de 875 metri pe celebrul nostru Transfagarasan, vei putea beneficia de aer curat si tonic, de un peisaj menit sa-ti refaca fortele pentru o noua saptamana de munca.

Rasfatul se continua si in interiorul hotelului, acolo unde ai parte de un centru spa la cele mai inalte standarde,cu o frumoasa piscina panoramica si un jacuzzi cu vedere directa catre munti. In plus, pentru cei care apreciaza sauna, si aceasta facilitate este trecuta pe lista. Pentru restul de tip liber, te poti relaxa cu jocuri de salon, gen sah, rummy, table, carti de joc, bowling, biliard si tenis de masa. Orice ar fi, nu rata o partida de tenis de camp sau un minifotbal cu prietenii.

Pentru amatorii de drumetii montane, Muntii Fagaras se afla la doar cateva minute distanta, iar Lacul Vidraru ofera activitati de agrement – vorbim de plimbari romantice cu vaporul pe care sa le savurezi alaturi de cel drag. De asemenea, zona este favorabila si pentru vizitarea unor obiective turistice importante, precum Lacul Vidraru, impreuna cu Barajul aferent, Muntii Fagaras, Cetatea Poienari (la 12 km) si Curtea de Arges (la 38 km).

Gata de masa? Atunci restaurantul hotelului te asteapta cu aceleasi panorame uimitoare catre lac, iar bucatarii iti vor pregati mancaruri gustoase pentru gurmandul din tine.

Daca vrei sa iesi din tipare si sa-ti organizezi o conferinta intr-o locatie inedita, Complexul Valea cu Pesti pune la dispozitie o sala dedicata special acestui tip de activitate, prin dotarea ei cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player, cu capacitate de 100 de locuri. Te-am convins deja ? Atunci ofera-ti rasfatul meritat si afla mai multe pe http://www.valea-cu-pesti.ro/
Ne gasesti si pe facebook…