Testul din dormitor: Descoperă-ţi tipul de personalitate în funcţie de reacţiile instinctive

În timpul somnului luăm inconştient anumite poziţii. Există şase posturi pe care majoritatea oamenilor le adoptă în timpul somnului.

Una dintre ele rămâne constantă la 95% dintre ei, restul de 5% adoptând şi o altă poziţie în timpul nopţii. La fel ca şi posturile adoptate când suntem treji, acestea au anumite semnificaţii în ceea ce priveşte personalitatea noastră, fiind dictate în profunzime de aceleaşi reacţii instinctive limbice.

Vezi din ce categorie faci parte şi află ce tip de personalitate eşti!

1. Poziţia Fetus – e cea mai comună poziţie: 41% dintre oameni dorm în această manieră. Femeile dorm de două ori mai frecvent decât bărbaţii în această poziţie. Cei care stau în această poziţie par duri în exterior, dar sunt sensibili în interior, chiar sfioşi.

2. Poziţia Buştean – 15% dintre oameni dorm pe o parte cu mâinile întinse pe lângă corp. Aceştia sunt persoanele sociabile, relaxate, prietenoase, încrezătoare, adesea uşor de înşelat.

3. Poziţia cu ambele braţe întinse în faţă – 13% dintre oameni. Aceştia sunt deschişi la minte, adesea cinici, suspicioşi şi încăpăţânaţi odată ce au luat o decizie.

4. Poziţia Soldatului – 8% dintre oameni dorm culcaţi pe spate, cu mâinile întinse în josul corpului şi apropiate de trup. Ei sunt rezervaţi, liniştiţi, nu se plictisesc repede şi se consideră pe sine şi pe ceilalţi demni de consideraţie.

5. Poziţia “Cădere liberă” – 7% dintre oameni dorm pe burtă, cu mâinile dedesubt, sau în jurul pernei, cu capul întors într-o parte. Ei sunt prietenoşi, energici, le place să fie cu alţi oameni, adesea au multă încredere în sine şi puţin respect pentru alţii, şi nu le place să fiecriticaţi.

6. Poziţia Peştelui- stea – 5% dintre oameni dorm pe spate cu braţele sus, pe lângă cap sau pernă. Aceştia sunt buni ascultători, sar în ajutor şi nu se simt bine dacă sunt în centrul atenţiei

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare