Toamna aceasta, copilul tău se joacă și învață simultan la Gymboland!

Toamna aceasta, copilul tău se joacă și învață simultan la Gymboland!

0

Învățarea prin joc, într-un mediu atent pregătit, îi ajută pe copii să exploreze lumea din jurul lor, să o examineze, să-și pună intrebări, să prezică, să o testeze.

Jocul oferă celor mici oportunitatea de a-și pune în practică ideile într-un mod distractiv, făcându-i să fie receptivi pe tot parcursul etapei de învățare. Acumularea de cunoștinte noi diferă prin modalitate, deoarece fiecare copil învață în propriul său ritm, fiind ghidat de propriile sale interese. În acest mod, învățarea este aprofundată, concretizată și asimilată pe termen lung, iar conceptele și ideile încep să prindă contur.

 Gymboland este tărâmul inițiatic pentru toți învățăceii, indiferent de abilitățile sau preferințele acestora. Între 1 și 10 septembrie, timpul capătă valoare pentru ei, deoarece Gymboland le-a pregătit o serie de activități creative și educative.

Vom descoperi împreună caracteristicile și dărnicia toamnei și vom învăța culorile, în cadrul unor activități variate, precum: ,,Toamna în culori”, ,,Coșulet de fructe și legume”, ,,Zâna Toamnă”, ,,Coroana din frunze”, ,,Strugurele colorat”.

Socializăm, ne antrenăm și încurajăm creativitatea prichindeilor la: ,,Învățăm alfabetul”, ,,Atelier creativ: zilele săptămânii”, ,,Învățăm engleza colorând”, ,,Învățăm culorile”.

Lăsăm imaginația să zburde în voia sa și ne bucurăm de interactivitate la joculețele: ,,Omida fericită”, ,,Vânătoarea de comori”, ,,Scaunele muzicale”, ,,Ploaie de baloane”, ,,Umbrele colorate”.

Și asta nu e tot, hai și tu la cel mai apropiat loc de joacă Gymboland: în Promenada Mall, la Băneasa Shopping City, în AFI, la Veranda Mall sau în Mega Mall! Iar în afara Bucureștiului ne găsești la Gymboland Vivo! Constanța și în Gymboland Ploiești Shopping City și AFI Ploiești.

Programul activităților: 1-10 septembrie, începând cu ora 11:00 și până la ora 19:00.