Top 10 jucării educaționale de care nu ai auzit și care ajută...

Top 10 jucării educaționale de care nu ai auzit și care ajută la dezvoltarea copiilor!

Descoperă topul celor 10 jucării educaționale care va ajuta la dezvoltarea cu maximă rapiditate a abilităților copilului tău.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Copiii sunt niște exploratori prin definiție și învață făcând diverse lucruri. Jucăriile sunt unul dintre cele mai utile modalități prin care aceștia pot învăța descoperind de unii singuri, sub îndrumarea părinților. Iată o listă a 10 jocuri educaționale recomandate de recomandate de un tată a trei copii, foarte ocupat și care lucrează ca editor manager la site-ul de jocuri online  www.jocuricalaaparate.biz. Descoperă împreună cu cel mic/cea mică și învăță cum îl poți ajuta să se dezvolte într-un mod cât mai propice cu ajutorul acestor jucării originale și creative.

  • Trenul cu Numere de la Lego

Copiii vor învăța să numere într-un mod distractiv, dar și să construiască într-un mod logic. Acest set de jucării include și alte figurine de la Duplo, printre care se numără și un cățeluș, așa că învățarea distractivă îi va fi de folos oricărui copil.

  • Primul Set de Meșterit

Ideal pentru băiețeii care sunt dornici să exploreze universul meșteritului de mici. Iar dacă tatăl este un model în acest sens, imaginează-ți cât de încântător va arăta cel mic cu aceste scule de din lemn. În plus, copilul va fi în siguranță, pentru că aceste instrumente de ciocănit și meșterit sunt 100% din lemn și nu sunt ascuțite.

  • Playskool Cam

Poate că nu te-ai fi gândit că un aparat foto ca de jucărie poate ajuta la dezvoltarea copilului tău, dar rolul acestuia este să-l ajute să-și dezvolte o serie de abilități pentru viitor. Acesta este un aparat de fotografiat care realizează fotografii reale, cu multe efecte de imagine și o să-l atragă pe cel mic, cu siguranță, prin faptul că îi stimulează interesul pentru tot ceea ce îl înconjoară.

  • Jucăria cu Balans tip Avion P’kolino

Aceasta este jucăria ideală pentru cei care vor să învețe despre despre greutate și echilibru. Aripile avionului de jucărie trebuie așezate în echilibru, pentru că avionul să poată fi gata de zbor.  În plus, jucăria va îmbunătăți abilitățile motorii ale copilului, îi va stimuli imaginația și îi va spori înțelegerea echilibrului și distribuției greutății.

 

  • Robotul Boost de la Lego

Disponbil în 5 versiuni de construit, această jucărie-robot îți va oferi posibilitatea de a conlucra cu cel mic și de a te implica alături de copil în învățarea a tot ceea ce înseamnă construcția unui robot de tip animatronic.

  • Jocul de cuvinte Jumbo Bananagrams

Destinat copiilor care își doresc să învețe cât mai multe despre modul de silabisire și de formare a cuvintelor, acest joc este instrumentul ideal de învățare în comun, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Iar geantă de transport a cartoanelor uriașe cu litere are o formă super funny!

  • Învață Anatomia Umană în Mod Interactiv

Acest joc include un corp uman de jucărie, cu 16 părți detașabile și cu un mini-laptop care are cântecele despre fiecare parte. Cu ajutorul cântecelelor, copilul o să poată învăța mult mai rapid despre corpul uman, ceea ce îl va ajuta pe viitor.

  • Mini-Tableta cu Aplicații pentru Copii

Se pare că acesta este tipul de jucărie care se bucură de o popularitate printre copii. Acest dispozitiv distractiv este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani și le permite să se simtă independenți în timp ce explorează numeroasele caracteristici. Sunt 12 activități de învățare despre litere, numărat, asociere, matematică, muzică și multe altele.

  • Jocul de inteligență ECR4Kids Junior 4-To-Score

Este un joc de gândire pentru întreaga familie și este perfect pentru a fi jucat la reuniuni de familie și petrecerile aniversare. Îi va învăța pe copii abilitățile de strategie și de rezolvare a problemelor, lucrul în echipă și cooperarea pentru a potrivi patru inele colorate pe rând și pentru a câștiga.

  • Jucăria Cățel Yip Yip Lil Snoopy de la Fisher Price

Potrivit pentru copiii cu vârstă de la 1 an în sus, Snoopy are rolul de a contribui la învățarea copilului despre responsabilitate,  îl va ajuta pe cel mic/cea mică să-și îmbunătățească  echilibrul în mers, împreună cu viteza de înțelegere. În plus, ajută la dezvoltarea abilităților motorii și încurajează jocul imaginativ, fiindcă acest cățeluș este foarte simpatic.

Așa cum ție, ca adult, îți place să te relaxezi jucându-te diverse jocuri online, din care înveți pe măsură ce joci, așa se întâmplă și-n cazul copiilor. Descoperă, alături de copilul tău, cum puteți să vă relaxați împreună, învățând în același timp și dezvoltând abilitățile acestuia, oferindu-i posibilitatea de a se bucura de un viitor cât mai luminos!
Fara comentarii

Lasa un comentariu